Magazin > VIP
27803 ogledov

Ana Maria Mitić razkrila podrobnosti bolečega razhoda

Ana Maria Mitić instagram
Ana Maria Mitić na Festivalu slovenskega šansona s pesmijo V našem belem hodniku pela o nedavnem razhodu.

Nedavno smo pisali o tem, da se je naša voditeljica, igralka in komičarka Ana Maria Mitić po sedmih letih razmerja razšla z Luko Kozamernikom, s katerim imata štiriletnega sina Leva.

V soboto je potekal prvi predizbor Festivala slovenskega šansona, na katerem je Mitićeva nastopala s svojo avtorsko pesmijo in se uvrstila v finale festivala, ki bo 28. oktobra. V skladbi je razkrila, kako se je počutila ob razhodu. Kot zapoje, "Moji ljubi sosedje niso slišali joka noči" in "Ne vedo, da včeraj si odnesel vse svoje stvari" ter "Konec bedne je scene, a vseeno prekleto boli". Zapoje tudi, da ji je selitveni servis na vratih zamenjal ime, da ji je življenje razpadlo in namigne, da jo je soseda radovedno pogledala. V svoji pesmi zapiše tudi, da se je novica hitro razvedela in da so jo vsi radovedno spraševali, kako je, in da so hoteli čim več informacij.

Kljub temu da je pesem polna neprijetnih čustev, pevka na koncu zaključi optimistično, saj zapoje "Dan bo lep in za vikend vas ni, tu so novi otroci, jaz sem nova in grem skozi dni". Glede na to da o svojem razhodu za medije ni hotela deliti več informacij, je njena pesem več kot zgovorna.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar lopov
    lopov 16:13 17.maj 2023.

    Moderno je da na vsakih nekaj let ženska menja moškega.. ker rabi novega norčka ki bo predpražnik

  • ferdopis59 12:35 17.maj 2023.

    Uboga Ana marija. Take stvari se dogajajo ženskam vsak dan, a neobešajo na velik zvonec! Pa kdo je ta Anamarija, da mora cela Slovenija vedeti za njene osebna probleme? Med drugim bi bilo lepo, da se pisci članka podpišejo z ...prikaži več polnim imeno in priimkom, da bomo bedeli "katero teslo" piše takšne nepomembne zadeve. Vsak naj si ureja svoje stvari za sebe ne pa, da obremenjuje svojo okolico in družbo!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:09 17.maj 2023.

    Davek sodobnega časa!

Sorodne novice