Šport > Moto športi
3846 ogledov

Eden največjih zvezdnikov formule 1 po letu dni znova samski

Fernando Alonso Epa
Če mu gre v zadnjem času na stezi izvrstno, pa trenutno eden najbolj vročih dirkačev formule 1 Fernando Alonso v zasebnem življenju nima te sreče. Po letu dni je znova samski.

"Rada bi vama sporočila, da se je najina zveza zaključila. Imela sva srečo, da sva skupaj delila fantastične trenutke in še vedno bo tako, toda v drugačni perspektivi. Kot ste verjetno že opazili, tako na stezi kot izven steze sodelujeva pri različnih projektih in s tem bova nadaljevala z največjo predanostjo in spoštovanjem eden do drugega," se glasi sporočilo za sledilce, ki sta ga tako Fernando Alonso kot zdaj že njegova bivša partnerka, 39-letna avstrijska novinarka Andrea Schlager, pred dnevi delila na družbenih omrežjih. 

41-letni španski dirkač sicer v zadnjem času v dirkalniku aston martina dokazuje, da gre za enega najboljših dirkačev v karavani. Sezono je začel odlično, po treh dirkah je s 45 točkami na tretjem mestu (trikrat je bil tretji). Pred njim sta le izjemni Max Verstappen in Sergio Perez. A če mu v jeseni svoje kariere gre izvrstno na stezi, pa ima izven nje malce manj sreče. Z avstrijsko novinarko sta bila skupaj približno leto dni, navajajo španski mediji. 

Fernando Alonso in Andrea Schlager | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.