Magazin > VIP
83143 ogledov

Po grožnjah s policijo naša TV zvezda prekinila zvezo z mlajšim

Rasema Begulić Facebook
Prekipelo ji je ...

Da junakinja resničnostnega šova Ljubezen po domače Rasema Begulić obožuje mlajše moške, ni skrivnost. Nedavno je za Žurnal24 razkrila, da ji od decembra srce in posteljo greje kar 27 let mlajši ljubimec. A jo je nedavno žal zelo razočaral. Njen izbranec njune zveze očitno ne želi javno deliti, kar naši resničnostni zvezdnici ni šlo v nos, dokler ji iz njenega telefona ni izbrisal okoli 100 skupnih slik. "Tega si ne dovolim, sama partnerjem nikoli ne brskam po telefonu in tudi meni nihče ne bo. Ker me je s tem dejanjem tako razjezil, sem skupno fotografijo namenoma objavila na Facebooku. Pa da vidimo, če je ljubezen res prava, ga to ne bi smelo motiti. Jaz ne skrivam ničesar," je za Žurnal24 povedala aprila.

Po objavi ji je ljubimec poslal sporočilo, da je prekoračila meje njegove zasebnosti in da bo, v primeru, da skupne fotografije ne odstrani z družbenega omrežja, zadevo reševal na policijski postaji. A Rasema je odločena, da nima česa skrivati in je takrat povedala, da bo fotografijo odstranila samo, če bo tako zahtevala policija. 

"Nihče, ki je iskren in pošten, se ne bo skrival pred javnostjo ali pa ne bo z mano. Z moje strani je končano. Takšnih, ki me nadzorujejo, brskajo po mojem telefonu in brišejo slike, ne potrebujem. Točno vem, kakšnega želim imeti ob sebi, če ni takšen, je hitro konec. Kot z zadnjim fantom. Dober igralec je bil štiri mesece. Tako sem spet samska in iščem moškega na trdih tleh, ki ve, kaj hoče, med 55 in 60 let, da se sam preživlja, ima svoje stanovanje in avto, ne kadi, pije in se ne drogira in je zvest," pa je Rasema odločena po koncu zadnje zveze, ki je bila zanjo veliko razočaranje, kot je te dni razkrila za Žurnal24. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Svobodnež 18:03 05.maj 2023.

    A.H.F., a nas vi zafrkavate, ali imate v resnici takšno predstavo, kaj je TV zvezda???

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 15:59 05.maj 2023.

    Imate najslabse prispevke in najbolj ogabne reklame !

  • Ender3 15:58 05.maj 2023.

    Ne moreš verjet s kom in čem smetijo medijski prostor..Katastrofa za medije.

Sorodne novice