Magazin > VIP
52954 ogledov

Ker je objavila skupno fotko, znani Slovenki fant grozi s policijo

Rasema Begulić Facebook
Nima sreče v ljubezni.

Da junakinja resničnostnega šova Ljubezen po domače Rasema Begulić obožuje mlajše moške, ni skrivnost. Nedavno je za Žurnal24 razkrila, da ji od decembra srce in posteljo greje kar 27 let mlajši ljubimec

A jo je nedavno žal zelo razočaral. Njen izbranec njune zveze očitno ne želi javno deliti, kar naši resničnostni zvezdnici ni šlo v nos, dokler se ni zgodilo tole. "Po tem, ko sva preživela prelep dan in obiskala več turističnih krajev po Sloveniji, se zvečer predala strastem in skupaj zaspala, je brez mojega dovoljenja vzel moj telefon in izbrisal okoli 100 skupnih slik. Tega si ne dovolim, sama partnerjem nikoli ne brskam po telefonu in tudi meni nihče ne bo. Ker me je s tem dejanjem tako razjezil, sem skupno fotografijo namenoma objavila na Facebooku. Pa da vidimo, če je ljubezen res prava, ga to ne bi smelo motiti. Jaz ne skrivam ničesar," je za Žurnal24 povedala Rasema. 

Po objavi ji je ljubimec poslal sporočilo, da je prekoračila meje njegove zasebnosti in da bo, v primeru, da skupne fotografije ne odstrani z družbenega omrežja, zadevo reševal na policijski postaji. A Rasema je odločena, da nima česa skrivati in pravi, da bo fotografijo odstranila samo, če bo tako zahtevala policija. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:41 13.april 2023.

    Domnevna resničnostna "zvezdnica" očitno še ni pogruntala, da njenega domnevnega mlajšega ljubimca ne zanima ona, ampak njeni evrčki in konvertibilne marke, ha, ha, ha...

  • wolfenstein 10:37 13.april 2023.

    Ne se razburjati. To je pač modus operandi Fetihove; nekdo "znan/a" + skrpucalo brez vsebine okrog naključne fotografije iz družabnih omrežij. Drugače pač ne zna. Tako je najlažje ujeti honorar, brez da bi odlimala zadnjico z domačega kavča. Edino ne ...prikaži več razumem, kateri tepec na Žurnalu to plačuje.

  • Johny 10:23 13.april 2023.

    Kako čudovit par... Sedaj sta oba zelo znani osebi in fant se mora navaditi, da ga bodo oboževalke noro obletavale..

Sorodne novice