Magazin > VIP
6594 ogledov

Doroteja Knehtl (Ljubezen po domače) si je našla nov izziv

Doroteja Knehtl in Alya Osebni arhiv
Za ta korak se je odločila, ker pravi, da jo je petje vedno veselilo.

Doroteja Knehtl, ki smo jo lahko spoznali v oddaji Ljubezen po domače in kasneje tudi v komentatorski oddaji Ljubezen na kavču, se je odločila, da bo zdaj stopila še za pevski mikrofon. "Že od malega me je petje veselilo. V osnovni šoli sem bila v pevskem zboru, kasneje tudi v cerkvenem pevskem zboru, zdaj pa sem se po daljšem in tehtnem premisleku odločila, da bom čez čas stopila na svojo samostojno glasbeno pot." Doroteja se je zadeve lotila kar se da resno, saj se je odločila, da svoje pevske sposobnosti predhodno dodobra nadgradi pri učiteljici petja. "Res je, pred časom sem izvedela, da ima pevka Alya v Celju učne ure petja in ker mi je bila Alya kot pevka že od nekdaj všeč, sem se odločila za učne ure petja pri njej. Moram pa povedati, da je Alya izredno prijazna in je moj napredek pri petju tudi že pohvalila."

Pred časom je Doroteji umrl najboljši prijatelj, za katerega pravi, da je verjel vanjo, ji stal ob strani in jo vedno spodbujal. "Čeprav je izguba boleča, sem se odločila, da se bom zdaj še bolj potrudila in s tem dokazala, da njegova vera vame ni bila zaman."

Kdaj bomo Dorotejo lahko slišali peti, nam trenutno še ni zaupala, saj pravi, da si želi, da bo njen prvi nastop prepričljiv, zato z njim ne želi prehitevati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.