Svet
1309 ogledov

Najprej ubil očeta, nato pa sodil še sebi

Hrvaška policija Marko Prpic/PIXSELL
Motiv za umor za zdaj še ni jasen.

Včeraj pozno zvečer so bili Vinkovci na Hrvaškem območje grozljivega umora. Vinkovci so mesto na skrajnem vzhodu Hrvaške v Vukovarsko-sremski županiji, ki se nahaja 20 kilometrov zahodno od mesta Vukovar.

Policijska uprava Vukovarsko-sremska je včeraj okoli 22.39 prejela obvestilo, da je bil v Vinkovcih ustreljen moški. Policisti so takoj odhiteli na kraj dogodka in ob prihodu našli truplo moškega. Storilec pa je medtem odšel s kraja umora.

Kmalu zatem so našli tudi še eno truplo moškega, za katerega sumijo, da je pobegli storilec. Številni tuji mediji, med njimi tudi portal Novosti, poročajo, da je sin umoril svojega očeta, nato pa sodil še samemu sebi.

Nekaj prebivalcev Vinkovcev je bilo tudi priča dogodku, potem ko je policija že prispela. "Bil sem na sprehodu s psom, policist pa me je opozoril, naj se takoj vrnem v hišo," je za 24sata dejala bralka.

"Cela ulica je bila blokirana. Povsod so bili policijski avtomobili," je še dodal.

Sprožena je bila policijska preiskava za natančno razjasnitev vseh okoliščin dogodkov.

*Slika je simbolična.

nasilje Slovenija Slovenija V steklo ji je vrgel parfum, vrat razparal z izvijačem Mirko Pilinger Slovenija Slovenija 22-letnik izkrvavel v navzkrižnem ognju
Komentarjev 3
  • Boschtjan Zupanchich 09:09 29.marec 2023.

    Škoda, .... slaba vzgoja je kriva za To , .... tako, da je tudi ta tuzemski oče precej drago plačal slabo vzgojo svojega otroka. Tako sta žal oba prerano zaključila z inkarnacijo na tem Božjem planetu. !!! ! !!!

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 08:57 29.marec 2023.

    ni vsak moški primeren za reprodukcijo in to je rezultat...