Svet
6843 ogledov

To je pošast iz Srbije, ki je izstradala in zasužnjila svojo hčer

37-letnik iz Srbije MUP Srbije
Trpinčil partnerko in zasužnjil lastno hčer.

V beograjskem naselju se je več let odvijala prava grozljivka. Kot poroča Blic, je 37-letnik več let trpinčil svojo partnerko, osemletno hčer pa držal zaprto v kadi in jo stradal. Nič od tega se ne bi izvedelo, če ne bi njegova partnerka pred dnevi pobegnila iz stanovanja in vsa okrvavljena in pretepana pritekla na policijo ter vse prijavila.

Moški na begu

Policisti so našli osemletno deklico v zelo slabem stanju, na robu smrti. Ob prihodu v bolnišnico je bila deklica dehidrirana, sestradana in zanemarjena. Ko so jo dežurni zdravniki zagledali, so jokali, poroča Kurir. Srbski MUP je objavil fotografijo moškega na begu. Občane prosijo, da jim, če ga opazijo, to sporočijo.

Skrb za deklico je prevzela lokalna sirotišnica. "Deklica je zelo podhranjena, to je največji problem. Zdravniki ji dobesedno dajejo koščke hrane, ker ne more jesti. Grozljivo je, kako izgleda, vendar se zdravniki trudijo, da bi ji čim prej pomagali," je za Kurir povedal vir, ki je v seznanjen s primerom. Ena od sosed je za Nova.rs povedala, da je tisti dan videla policijo in reševalno vozilo.

Sosedje iz stanovanja slišali čudne zvoke

"Dve policistki sta se trudili vstopiti v stanovanje, da bi rešili otroka. Ko so prinesli otroka ven, sem videla, da je deklica zvita v naročju policistke. Mislila sem, da je dojenček, bila sem šokirana, ko so mi rekli, da je stara osem let," je povedala soseda. Drugi sosed pa je rekel, da je osumljeni 37-letnik tam živel več let in da so se iz stanovanja "občasno slišali čudni zvoki".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • f4d96d516c2a19a64eb5bbd3583364a1023832f0 18:14 28.marec 2023.

    Pa kaj je to s tem folkom narobe??? Kaj je psihopatu naredil otrok hudega? Upam, da bo si bo punčka opomogla, psihične (in morda tudi fizične) posledice pa bo žal nosila celo življenje. Naj ga vržejo najhujšim kriminalcem in naj ...prikaži več jim povedo, kaj je naredil. Bodo že oni potem poskrbeli, da bo dobil zasluženo kazen.