Magazin > VIP
12659 ogledov

Miha Hercog o slabih izkušnjah z zakonskimi terapevti

miha hercog Instagram
Tudi to se dogaja ...

Špelo Grošelj, voditeljico oddaje Poroka na drugi pogled, je ostale komentatorje oddaje vprašala, kaj menijo o komentarjih Planetovih ljubezenskih strokovnjakov. "Če lahko čisto iskreno povem, zelo pogrešam Mileno Pleško (strokovnjakinjo v prvi sezoni šova, op. avt.). Zdi se mi, da nič ne dajo od sebe. Opravičujem se, če so izrezali pomembne stavke," je dejala Tanja, Špela pa je dodala, da bi si želela, ko je med kandidati prišlo do komunikacijskih šumov, več vključitve strokovnjakov. 

Špelo je nato zanimalo, ali je kdo od prisotnih že kdaj obiskal kakšnega terapevta za partnerske odnose. Miha Hercog se je ob tem spomnil na izkušnje znancev. "Veliko ljudi, ki jih poznam, ki so šli k strokovnjaku ... Če je šla ženska tja, jo je strokovnjak osvajal ali obratno. Ne s prve ... Najprej jo je zanaliziral. Resno. Prisežem," je povedal in dodal: "Najprej sta šla skupaj, nato je imel individualne z njim in njo, nato pa je ona šla večkrat na individualne. Na srečo je bila dovolj modra, da ga je zavrnila. Zdaj bo to grdo zvenelo in se opravičujem pravim strokovnjakom - a večina svoje težave rešuje na težavah drugih."

"To so verjetno izjeme," je dejala Špela, ki je bila nad tem razkritjem zelo presenečena. 

Komentarjev 2
  • Pierre 14:05 13.maj 2023.

    Saška ima, kot sem slišal, tudi novega jahača...

  • Ender3 14:02 13.maj 2023.

    M.H je, rogonosec in sedaj si celi in liže rane po medijih. Človek si je za vse sam kriv in zakaj mu je tega, treba bilo..?