Magazin > VIP
39440 ogledov

Znani Slovenec poskušal in poskušal, zdaj je zveze konec

exatlon 2022, Marko Vnuk Planet TV
Ni mu vseeno, a spoštuje odločitev bivše ...

Marka Vnuka je po prihodu iz Exatlona pričakalo neprijetno presenečenje. Dolgoletno dekle mu je predlagalo predprazničen odmor od zveze, češ da naj bi v času njegove odsotnosti ugotovila, da stika z njim ni potrebovala, kot nam je razkril že decembra.

V teh dnevih pa nam je povedal, da sta na partnerkino željo zvezo po štirih letih skupnega življenja dokončno prekinila. "Dokončno sva se razšla pred dvema mesecema, razlog je bil, kot sem že povedal, da me ni pogrešala in se je navadila živeti sama, medtem ko sem bil v Exatlonu. Takrat me je sicer podprla, a očitno ji vseeno ni bilo prav, da sem šel. Ni mi vseeno, da sva šla narazen. Še vedno sem pod vtisi razhoda, zato za zdaj nimam nove simpatije, niti je ne iščem. Sem samski," je za Žurnal24 povedal Marko, ki z bivšo partnerko ni več v stikih. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Boschtjan Zupanchich 08:01 13.maj 2023.

    Ali sta preveč nečistovala, ali pa preprosto nista bili dovolj sorodni duši. To je vsa "znanost", ki se jo rabi za ohranitev veze. Vendar pa Bodo žal Vse zveze Propadle, katere nimajo za temelj Boga. Kajti, Samo Zveze, ki imajo ...prikaži več za njihov temelj Boga, Bodo obstajale Večno, Ker Je njihov Temelj Večen. To-Je-To.

Sorodne novice