Magazin > VIP
22 ogledov

Nicolas Cage noč preživel v zaporu

Nicolas in Alice Kim sta poročena šest let. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralca Nicolasa Cagea so sinoči aretirali zaradi družinskega nasilja in kaljenja miru. Zvezdnik naj bi se pijan znesel nad svojo ženo Alice Kim, zato je moral noč preživeti za rešetkami.

"Cage in njegova žena Alice Kim sta stala na ulici pred hišo, za katero je on trdil, da je v njuni lasti. Alice s tem ni strinjala, saj jo imata v najemu, nato pa jo je igralec grobo prijel za ramo in se pijan znesel nad njo," je zapisano v uradnem policijskem poročilu. Dodali so še, da Alice ni utrpela hujših poškodb.

 

Igralec naj bi se z jezo lotil tudi parkiranih vozil, potem pa je hotel sesti v taksi. Policist, ki so ga zaradi hrupa poklicali sosedje, je 47-letnega zvezdnika ustavil in takoj opazil, da je pijan. "Cage se je začel dreti na policista, zato so ga aretirali."

 

Cage je noč tako preživel v zaporu, na sodišču pa se bo zaradi družinskega nasilja in kaljenja miru moral zagovarjati 31. maja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.