Magazin > VIP
10458 ogledov

Nov škandal na britanskem dvoru!

meghan markle, princ harry, princ william, kate middleton Profimedia
V Kanado jim je "pobegnila" še ena nevesta …

Britanski dvor pretresa nov škandal. Po 12 letih zakona se ločuje kraljičin vnuk Peter Phillips in njegova soproga Autumn. Autumn pravi, da je ljubezni med njima konec in da se vrača v rodno Kanado. Mnogi predvidevajo, da jo je za ločitev opogumila odločitev Meghan Markle, Peter pa se sedaj boji, da bo v Kanado odpeljala tudi njuni dve hčerki. 

Začetek leta se je na britanskem dvoru tako začel burno in težavam ni videti konca. 42-letnega Petera, ki je najstarejši sin princese Anne in njenega soproga Marka Phillipsa, je odločitev soproge za razvezo pretresla, saj je verjel, da sta srečno poročena in da imata lepo družino z dvema prekrasnima hčerkama. Prijatelji pravijo, da je kraljičin vnuk v šoku. Glede na to, da ima Autumn, ki je odrasla v Kanadi, dvojno državljanstvo, se Peter sedaj boji, da bo tja preselila tudi njuni hčerki 9-letno Savannah in 7-letno Islo. Novica pa je prizadela tudi kraljico Elizabeto, ki ima že tako polno glavo skrbi zaradi "Mexita".

Peter in Autumn sta se sicer spoznala leta 2003 na dirki Formule 1 v Montrealu in se pet let kasneje poročila. Ker Peter na željo njegove mame nima kraljevega naziva, Kanadčanka na začetku ni vedela, da se je zaljubila v vnuka britanske kraljice Elizabete. 

Komentarjev 1
  • leonardo 13:12 12.februar 2020.

    Od kdaj pa je ločitev škandal? Mogoče je manjši, če skačeš iz zakonske postelje še malo k sosedu?

Sorodne novice