Magazin > VIP
13070 ogledov

Pia (Big Brother): Z erotičnim poslom sta si s fantom kupila novo stanovanje

Pia Filipčič
1/4
Osebni arhiv
Tako uspešna, da danes lahko živita veliko bolj razkošno ...

Slovenci smo leta 2015 pokazali solidarnost in za zmagovalko šova Big Brother tisto leto izglasovali Pio Filipčič, ki je nagrado želela nameniti za spremembo spola, kar je leta 2022 tudi dokončno izpeljala. Kmalu po izpolnitvi svoje največje življenjske želje pa se ji je zgodilo nekaj, česar ni pričakovala. "Operacija gor ali dol, mislila sem si, da nikoli ne bom dobila fanta. A sva se na eni izmed zabav zbližala s fantom, s katerim se sicer poznava že od prej in sva danes neločljiva. Ne moti ga, da sem bila nekoč moški, zaljubil se je v osebo, kakršna sem zdaj," je za Žurnal24 marca lani razkrila Pia. Njen srčni izbranec Branko pa je stari znanec TV zaslonov, videli smo ga namreč v zadnji sezoni šova Poroka na prvi pogled, kjer je bil Anitina poročna priča. 

Par pa ne skriva, da svojo ljubezen in strast delita tudi z drugimi, in sicer preko erotične spletne platforme Only Fans, kjer "prodajata" tudi posnetke svojih spolnih odnosov. "Glede tega sva zelo odprta, v tem zelo uživava, zato tudi greva do konca," za Žurnal24 pove Pia, ki odkrito prizna, da sta z vročimi posnetki v nekaj mesecih zaslužila tako lepe zneske, da sta se lahko preselila v večje stanovanje. "Zelo dobro nama gre, preselila sva se v večje stanovanje, ki ga je Branko v celoti sam prenovil in si privoščila še eno eksotično mačko. Sedaj imava dve bengalski mački in Branko razmišlja, da bi se s tem ukvarjal tudi kot vzreditelj, saj ta pasma na trgu dosega zelo lepe vsote, med tisoč in 5 tisoč evri," pravi Pia. 

To pa ni edina novost v njunem življenju, ki je zelo pestro, zato sta se odločila, da si želita snemati svoj resničnostni šov. Trenutno sta v dogovorih z eno od domačih televizijskih postaj, a ker so posnetki tako nadzorni, med njimi tudi erotični, razmišljata o tem, da bi epizode prikazovala le na svojem Only Fans profilu. 

Komentarjev 11
  • Pierre 14:49 24.januar 2024.

    A imata stanovanje na lizing? Ne ampak na faking.

  • popokatopetl 11:36 24.januar 2024.

    OGLASNO SPOROČILO

  • bi_ba 11:04 24.januar 2024.

    No, vidite da se da priti do stanovanja, hiše, avta, karkoli si želite brez dela. Vi pa samo jamrate. Only fans je dovolj velik za vse!