Magazin > VIP
80095 ogledov

Zvezdnik Poroke na 1. pogled po dveh mesecih zaročen z znano Slovenko

Pia Filipčič Osebni arhiv
V oddaji je nastopil kot priča, a bo zelo kmalu ženin.

Slovenci smo leta 2015 pokazali solidarnost in za zmagovalko šova Big Brother tisto leto izglasovali Pio Filipčič, ki je nagrado želela nameniti za spremembo spola. Ker je to proces, ki traja več let, ji je marsikdo očital, da denarja ni porabila za tisto, kar je obljubila, a Pia je obljubo lansko leto izpolnila in to predvsem sebi.

Kmalu po izpolnitvi svoje največje življenjske želje pa se ji je zgodilo nekaj, česar ni pričakovala. "Operacija gor ali dol, mislila sem si, da nikoli ne bom dobila fanta. A sva se na eni izmed zabav zbližala s fantom, s katerim se sicer poznava že od prej in sva danes neločljiva. Ne moti ga, da sem bila nekoč moški, zaljubil se je v osebo, kakršna sem zdaj," svoje nove sreče ne skriva Pia.  Ga prepoznate? Videli smo ga v šovu Poroka na prvi pogled, kjer je bil Anitina poročna priča. 

Pia Filipčič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"O poroki sva se pogovarjala že od samega začetka zveze. Res, da sva skupaj le 2 meseca, ampak ko začutiš, da je oseba prava, nima smisla čakati. Celo življenje si želiva preživeti skupaj in zakaj ne bi najine ljubezni proslaviva s poroko. Ujameva se na vseh področjih, a ker nama skupni posel cveti, sva se odločila, da bova najprej potovala in uživala življenje, zato se o specifičnem datumu poroke še nisva pogovarjala, si jo pa želiva v bližnji prihodnosti. Zaročil me je na zelo simpatičen način. Malo sem slutila, da se bo to zgodilo, saj sva nekaj dni pred tem izmerila prstanec. Sem pa bila vsekakor presenečena, saj nisem pričakovala, da me bo zaročil med kosilom v lepi restavraciji, kamor me je prvič peljal na zmenek. Prstan je dal na dno kozarca z vinom, na začetku ga sploh nisem opazila, ko pa me je opozoril, naj bolje pogledam, sem zagledala čudoviti prstan, ki ne bi mogel biti bolj popoln. Prstan je unikat in takoj, ko ga je fant videl, je vedel, da je tisti pravi," je Pia za zurnal24.si povedala o svoji zaroki.

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 06:40 24.marec 2023.

    Debilna Ana piše o debilno "znanih" slovencih, na katere se še pes poščije!!!

  • Majazmaja 18:36 23.marec 2023.

    Prstan ni unikat, ampak jih prodajajo na tistih portalih, ki jih reklamirajo na Facebooku za 20 eur.

Sorodne novice