Magazin > VIP
58908 ogledov

Pia Filipčič pokazala partnerja, ki ga poznamo iz šova Poroka na 1. pogled!

Pia Filipčič osebni arhiv
Končno doma v pravem telesu.

Slovenci smo leta 2015 pokazali solidarnost in za zmagovalko šova Big Brother tisto leto izglasovali Pio Filipčič, ki je nagrado želela nameniti za spremembo spola. Ker je to proces, ki traja več let, ji je marsikdo očital, da denarja ni porabila za tisto, kar je obljubila, a Pia je obljubo lansko leto izpolnila in to predvsem sebi.

"Slabo leto nazaj sem bila operirana v Beogradu, okrevanje je bilo dolgotrajno. Ker sem bila sama, sem komaj priletela nazaj v Ljubljano, da sem bila dokončno na nogah, pa je trajalo kar tri mesece. Sicer bom do konca življenja na hormonski terapiji, a operacija je izpolnila moja pričakovanja, To mi je manjkalo, da sem zadovoljna v svojem telesu. Za vse, ki so mi očitali, da denarja iz šova nisem porabila za operacijo, sem ga, a to je proces, ki traja več let. Najprej moraš čez vse psihološke teste, hormonske terapije in predpripravo na operacijo," je za zurnal24.si razkrila Pia, ki je za celoten proces preobrazbe spola porabila okoli 50 tisoč evrov. 

Kmalu po izpolnitvi svoje največje življenjske želje, pa se ji je zgodilo nekaj, česar ni pričakovala. "Operacija gor ali dol, mislila sem si, da nikoli ne bom dobila fanta. A sva se na eni izmed zabav zbližala s fantom, s katerim se sicer poznava že od prej in sva danes neločljiva. Ne moti ga, da sem bila nekoč moški, zaljubil se je v osebo, kakršna sem zdaj," svoje nove sreče ne skriva Pia. 

Ga prepoznate? Videli smo ga v šovu Poroka na prvi pogled, kjer je bil Anitina poročna priča. 

Pia Filipčič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:55 03.marec 2023.

    V Slo maraš imeti kar jajca, da se partner človeku, ki je spremenil spol.

  • pofukanavlada22 08:32 03.marec 2023.

    kaj mi bo moški ki se spremeni v žensko???? raje si najdem žensko... wtf

Sorodne novice