Magazin > VIP
12158 ogledov

Dokaz, da razvpita Slovenka ni bila moški, kot pišejo srbski mediji

Denise Dame Instagram
Ona je dolgo molčala, srbski mediji pa so se celo razpisali o tem, kako ji je spremembo spola plačal znani slovenski politik …

Ali je bila naša starleta Denise Dame nekoč moški se je ugibalo že pred leti. Tema pa je ponovno priplavala na površke z njenim vstopom v razvpiti srbski resničnostni šov Zadruga. Kaj ima Denise med nogami, so sprva ugibali njeni sotekmovalci, srbski Telegraf pa je celo objavil zgodbo o tem, kako ji je znani slovenski politik, ki se je v Denise na smrt zaljubil, ko je bila še moški, plačal spremembo spola. 

Denise pa glede te teme ostaja zelo skrivnostna in s tem kar sama priliva olje na ogenj. Že leta 2017 je ljudi puščala v dvomih: "Zgrožena sem zaradi tega, ker to govorite tako, kot bi bilo to nekaj slabega. Kot da si manjvredna, slaba oseba, če si slučajno transvestit. Zato sem se odločila, da vam tega nikoli ne izdam. Ne zdi se mi pomembno. Kaj se skriva tam spodaj, bo pa vedelo le nekaj moških in tudi žensk. Za vse ostale pa ... Žal, moji standardi so, tako kot jaz, zelo visoki. Vsi se boste morali (še naprej) spraševati, ali sem ženska s tako čudovitimi in izrazitimi obraznimi potezami in zato prava kameleonka in naravnost rojena za poklic modela ali moški."

Podobno je govorice za zurnal24.si komentirala tudi avgusta letos: "Zame je to kompliment, meni so trans ženske top, prelepe so. Tako da se z demantiranjem tega res ne mislim ukvarjati." Denise si je s tem pridobila velik krog oboževalcev v LGBT skupnosti. 

Na spletu se je sicer že oglasilo več oseb, ki Denise poznajo še iz šolskih let in so celo s foto dokazi potrdili, da Denise nikoli ni bila moški. Na svojem Instagram profilu pa je to brez besed potrdila tudi sama, ko je nedavno objavila fotografijo s svojo mamo danes in v času, ko je bila še majhna punčka. 

Denise Dame | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 4
  • bebo2 18:01 02.oktober 2021.

    Kje je kakšen dokaz? Ta slika nič ne pove.

  • Boschtjan Zupanchich 16:03 02.oktober 2021.

    Ja, no, lahko da so ga reveža že kot majhnega fantka kot na oni sliki začeli siliti v ženska oblačila in frizure ....

  • ico8 13:05 02.oktober 2021.

    Pa tudi, ce bi bila dec, ja in!??? Poglejte vsak petek na mocvirske ulice cobanskega salatarja, pa boste videli celo parado grozot, ki jih je ustvarila narava!