Magazin > VIP
17878 ogledov

Srbska pevka bo v šovu preverila, ali je znana Slovenka moški

Denise Dame Instagram
Kot je že znano, se v srbski resničnostni šov Zadruga odpravlja tudi naša starleta Denise Dame, ki pa ji sotekmovalci že pred začetkom šova mečejo polena pod noge …

Seksi srbska pevka Marijana Zonjić, ki se prav tako odpravlja v Zadrugo je o Denise namreč povedala … "Srečali sva se in pravzaprav ne vem, kaj bi rekla o njej. Ne vem ali mi je simpatična ali antipatična in ne morem ugotoviti ali se pretvarja ali pa je zares tako neumna. Zaenkrat ne bom sodila. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, ko bomo vsi skupaj noter, v Zadrugi," kot poroča naš portal odkrito.si. 

Marijana pa je spregovorila tudi o govoricah, ki so se ponovno pojavile. In sicer, da je naša Denise v resnici moški. "Da, mnogi pravijo, da je bila nekoč moški. Ste videli njene velike dlani?! Družim se z LGBT ljudmi in skoraj vsi so istega mnenja - Denis je bila moški! No, glede na to, da Denise pravi, da je biseksualka in glede na to, da so meni tudi ženske všeč, bom sama preverila, kaj skriva Slovenka," je še izjavila Marijana.

Denise se je s podobnimi govoricami srečala že leta 2017, ko je na to temo spregovorila tudi na svojem Youtube kanalu: "Rada bi vam povedala, da sem nad temi besedami in trditvami naravnost zgrožena. Zgrožena sem zaradi tega, ker to govorite tako, kot bi bilo to nekaj slabega. Kot da si manjvredna, slaba oseba, če si slučajno transvestit. Zato sem se odločila, da vam tega nikoli ne izdam. Ne zdi se mi pomembno. Kaj se skriva tam spodaj, bo pa vedelo le nekaj moških in tudi žensk. Za vse ostale pa ... Žal, moji standardi so, tako kot jaz, zelo visoki. Vsi se boste morali (še naprej) spraševati, ali sem ženska s tako čudovitimi in izrazitimi obraznimi potezami in zato prava kameleonka in naravnost rojena za poklic modela ali moški."

Podobnega menja pa je še danes. "Mogoče se bo Marijana o tem lahko prepričala v Zadrugi. Zame je to kompliment, meni so trans ženske top, prelepe so. Tako da se z demantiranjem tega res ne mislim ukvarjati,“ je glede pevkinih ugibanj Denise povedala za zurnal24.si.

Komentarjev 1
  • Waltter 13:12 31.avgust 2021.

    Tale se mora biti bol zadeta kot Denis D.

Sorodne novice