Magazin > VIP
9594 ogledov

Foto: Denise Dame na Only Fansu zaslužila za 150 tisočakov vreden avto

Denise Dame Instagram
Očitajo ji, da avto ni njen …

Model, starleta in spletna vplivnica Denise Dame je na Instagramu pokazala, kaj si je kupila z zaslužkom, ki ga je ustvarila s prodajo svojih erotičnih vsebin na spletni platformi Only Fans. Gre za 150 tisoč evrov vrednega jeklenega konjička znamke Porsche, ki ga bo tudi opremila po svoji meri. Notranjost ji bo namreč po meri predelala prestižna modna hiša Versace, kot je še omenila na Instagramu.

A nekateri sledilci ji ne verjamejo in ji očitajo, da avto ni njen, da je od kolega, da si tega ne more privoščiti in da laže. Denise jim odgovarja v svojem slogu: "Otrok, ki ga boš ti preživljal, verjetno tudi ne bo tvoj. Uživaj v gretju kukavičjih jajc, moj dragi beta mož."  Za zurnal24.si pa še povedala, da "so to laži beta moških, ki me ne morejo imeti". "Poglejte Komotarja minuto - tip me je na svečani podelitvi oklical za piz** in že sto let na svojih platformah kaže neke jeklene konjičke z masovnim odobravanjem. Ampak, ko se atraktivna ženska postavi pred avto, se vedno šepeta: 'Je res njen? Ga ni mogoče kupil njen tip?' In naj se šepeta, jaz sem si na podlagi tega šepetanja ustvarila najbolj uspešen 'upcoming' Slovenski brand," še dodaja Denise. 

Starleta pa se je na Instagramu spravila na druge Slovenke, ki služijo na platformi Only Fans, med drugim tudi na Ano Pusovnik iz Sanjskega moškega. Sprašuje jih, kje so njihovi bajni zaslužki in ali denar skrivajo v nogavicah.

Komentarjev 3
Sorodne novice