Magazin > VIP
9440 ogledov

Tekmovalka našega Big Brotherja se po prometni nesreči bori za življenje

big brother Profimedias
Počilo je na meji med Srbijo in Črno goro.

V našem Big Brotherju, natančneje v sezoni, v kateri je zmagala Pia Filipčič, je nastopila tudi razvpita srbska starleta Soraja Vučelić, ki je pred nekaj dnevi doživela hudo prometno nesrečo, in sicer v bližini meje med Srbijo in Črno goro. Kot poroča Index, naj bi se borila za življenje.

Ima zlomljena rebra, poškodbe vratu, pojavile pa se je tudi notranje krvavitve, zaradi česar so jo prepeljali na nujno operacijo na Hrvaško, piše Informer.rs. "Zdravniki se že od sobote borijo za Sorajino življenje! Takoj po nesreči so jo premestili na zasebno kliniko v Albaniji, kjer so jo operirali. Včeraj pa se je njeno stanje poslabšalo in pojavile so se notranje krvavitve. Družina in prijatelji so se odločili, da novo operacijo opravijo na Hrvaškem," je za Informer povedal vir. Dodal je še, da je Soraja vozila džip, v katerega je nenadoma trčil kombi. S prsmi je udarila v volan, pri čemer si je zlomila rebra in poškodovala notranje organe, še zlasti želodec.

"Vozilo je uničeno. Sorajo in njeno prijateljico so iz avta izrezali gasilci," še poročajo mediji. V vozilu naj bi bila tudi zvezdničina sestra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.