Magazin > VIP
33401 ogledov

Pia Filipčič zaradi nesreče s smrtnim izidom stopila pred sodnico

pia filipčič Facebook
Njen prijatelj je do smrti zbil dva pešca …

Pia Filipčič, zmagovalka šova Big Broter, se je kot priča znašla pred sodnico Špelo Koleta, ki presoja primer Jana Korošca. Korošec je 8. marca 2019 pod vplivom alkohola in drog namreč do smrti zbil dva pešca. Svet24.si poroča, da si je ravno Pia pred in po nesreči dopisovala s Korošcem. A je pred sodnico povedala, da je takrat dosti pila in je zato "slaba z detajli". 

Pia naj bi po navedbah sodnice Korošca v sporočilih vprašala, ali jo ima rad, on pa ji je v polomljeni angleščini pisal, da je nekje obtičal, a da bo že našel pot. Sodnica ji je tudi razkrila, da so na njegovem telefonu našli njene fotografije, na katerih je pomanjkljivo oblečena, a je resničnostna zvezdnica zatrdila, da med njima ni bilo "nič konkretnega". 

Kot poroča Svet 24, dopisovanje obtoženca s Filipčičevo, po prepričanju tožilstva, dokazuje njegovo prištevnost med neprištevnostjo. Izvedenec je namreč ugotovil, da je bil Korošec v času nesreče zaradi večletne zlorabe drog in alkohola neprišteven. "Kar pa ne pomeni, da za svoja dejanja ne odgovarja kazensko, saj se je v takšno stanje pahnil sam. Zagovornik obtoženca Benjamin Peternelj si za zdaj brez uspeha prizadeva izločiti podatke iz telefona iz spisa, češ da je bil mobilnik njegovemu klientu zasežen nezakonito," še piše omenjen medij. 

Komentarjev 3
  • romy 20:26 26.marec 2021.

    Predlagam,če je bil neprišteven,10let umobolnice,zaprti oddelek!!!!

  • sam1 16:51 26.marec 2021.

    Enaki ptiči skup letajo.....

  • Avatar darklord
    darklord 13:46 26.marec 2021.

    najmanj 10 let zapora brez predčasnega izpusta!

Sorodne novice