Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

17-letnik brez izpita povzročil nesrečo

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Zaradi neprilagojene hitrosti je 17-letni voznik osebnega avtomobila iz Ilirske Bistrice zapeljal izven vozišča, pri čemer se je avtomobil prevrnil. V nesreči so bili poškodovani štirje ljudje.

Postojnski policisti so včeraj zjutraj pri Novokračinah obravnavali prometno nesrečo, v kateri so se štirje ljudje lažje poškodovali. Nesrečo je povzročil 17-letni voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča, kjer se je avtomobil prevrnil. Lažje poškodbe so poleg voznika utrpeli njegovi trije sopotniki, stari 15 in 16 let. Oskrbeli so jih v Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica.

 

Policisti so vozniku napisali obdolžilni predlog, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi neprilagojene hitrosti in zaradi uživanja alkoholnih pijač.

 

Nesreča motorista

Obravnavali so tudi prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 39-letni italijanski motorist. Zaradi neprilagojene hitrosti je z motornim kolesom trčil v varnostno ograjo. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali na zdravljenje v izolsko bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.