Magazin > VIP
30695 ogledov

Ambrož Vahen (Kmetija): Zaradi te fotografije se govori, da je zaročen!

kmetija2021, Ambrož Vahen Kralj Ana Gregorič
Skrivnostno …

Odkar sta se golobčka Nina Radi in Ambrož Vahen, ki sta se spoznala v resničnostnem šovu Kmetija, razšla, zanimanje za njuno ljubezensko življenje ne pojenja. Nina je pred kratkim namignila, da je našla svojega sanjskega moškega, Ambrož pa naj bi se po prijateljevanju s kandidatko za miss Slovenije Ano Oder zagrel za Andrejo Brili, ki se je pred leti v šovu Ljubezen po domače borila za srce Gašperja Hafnerja. 

Marca je Ambrož takole komentiral svoja prijateljevanja: "Nič ne bom rekel (glasen smeh). Z Ano se še druživa, na polno. Tudi z Andrejo, seveda, a nič ne bom komentiral. Povem lahko le to, da je z Nino končano." A so ga naši bralci junija ujeli na počitnicah v Šibeniku, kjer se je menda mudil z Andrejo. Sedaj pa smo dobili celo namig, da naj bi se golobčka zaročila, saj je Andreja objavila fotografijo prstana, ki močno spomnija na zaročnega in pripisala "zaljubljena". Pa to drži?

Andreja Brili | Avtor: Instagram Instagram

Andreja je za zurnal24.si povedala, da je fotografijo res objavila, a da ne gre za zaročni prstan, prijateljevanja z Ambrožem pa ne želi komentirati. 

andreja brili | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice