Magazin > VIP
58910 ogledov

Že marca govorice, da je Ambrož (Kmetija) srečen z njo, sedaj ujeta v Dalmaciji!

kmetija2021, Ambrož Vahen Kralj
1/3
Ana Gregorič
Vroče počitnice?

Glede na objave na Instagramu je Ambrož Vahen že srečen v objemu druge in Nina Radi pozabljena, kot pravijo naši viri. V njegovem domačem Šentjurju so ga že marca večkrat opazili v družbi Andreje Brili, sicer stare znanke našega šova, bila je namreč ena izmed kandidatk Gašperja Hafnerja v Ljubezni po domače.  "Videti sta srečna in zaljubljena. Ambrož je pa očitno tudi zelo pozoren fant," še dodajajo naši viri. Andreja je namreč na Instagramu takrat objavila fotografijo rdeče vrtnice in označila Ambroža. 

Ambroža so pred tem povezovali z mlado lepotičko, kandidatko za miss Slovenije Ano Oder, tako pa je marca za zurnal24.si komentiral svoja prijateljevanja: "Nič ne bom rekel (glasen smeh). Z Ano se še druživa, na polno. Tudi z Andrejo, seveda, a nič ne bom komentiral. Povem lahko le to, da je z Nino končano."

Očitno pa ni končano prijateljevanje z Andrejo, v družbi katere so ga naši bralci ujeli v centru Šibenika. Menda sta bila videti zelo zaljubljeno, oba pa sta utrinke z oddiha delila tudi na Instagramu (pokukajte v galerijo). 

andreja brili | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:31 20.junij 2022.

    Tej neki wannabe-ji iz resničnostnih oddaj pa res na vse možne načine pozornost iščejo. Jao!

Sorodne novice