Magazin > VIP
32016 ogledov

Kmetija: Romana pokazala, s kom je sedaj skupaj

kmetija2021, Romana Lavrič Ana Gregorič
Zagotovo boste zelo presenečeni.

Romana Lavrič Ambrož Vahen Kralj | Avtor: Voyo Voyo
V zadnji sezoni šova Kmetija smo bili priča lepemu prijateljstvu, ki se je začelo razvijati med Romano Lavrič in Ambrožem Vahnom Kraljem. A prijateljstvo se je tudi ohladilo, ko je postavni kmet svoje srce podaril Štajerki Nini Radi. Takrat je Romana postala tretje kolo in ni ji preostalo drugega, kakor da se umakne. Deležna je bila celo opazk, da je vanj do ušes zaljubljena.

Kmetija je mimo, ljubezen med Nino in Ambrožem je ugasnila, prijateljstvo pa je dobilo novo priložnost. Pred kratkim smo namreč opazili, da sta Romana in Ambrož ponovno v stikih, skupaj sta bila na rojstnodnevni zabavi Majde Candir, praznovala je 60 let in povabila tudi nekaj svojih sotekmovalcev iz šova.

"Z Ambrožem sva se začela dobivati že pred časom, tako da sva sedaj v zares dobrih prijateljskih odnosih," je za Žurnal24 pojasnila in dodala tudi, da sta vse tisto, kar se je dogajalo v šovu, pustila na kmetiji.

"Razčistila sva določene zadeve in prišla do skupne točke. Tako je danes najin odnos zelo dober, zdi pa se mi, da se najino prijateljstvo samo še poglablja," je veselo povedala.

Zdi se, da se počasi vse vrača nazaj na pravo mesto.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.