Magazin > VIP
79007 ogledov

Nina Radi očitno našla svojega sanjskega moškega

nina radi POP TV
Od sreče bi lahko zajokala.

Mariborčanka Nina Radi, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, nato pa je nastopila še v šovu Kmetija, pravi, da se je v njenem življenju v zadnjih mesecih veliko spremenilo. "Kdaj od navdušenja potočim solzo in sem enostavno iz srca hvaležna za vse, kar mi je življenje prineslo," je zapisala v zgodbi, ki je bil objavljena na Instagramu. Lepotica dalje pravi, da se ljudje spreminjamo in se podajamo na nove poti. "Važno pa je, da sledimo svojemu srcu in se vedno trudimo postajati boljši. Vedno sem govorila, da kjer je volja, tam je tudi pot ter da vse stvari potrebujejo svoj čas."

nina radi zgrudila se je Magazin Nina Radi razkrila, kaj so pokazale preiskave, bo morala opustiti sanje?

Nina je ob tej priložnosti tudi namignila, da je njeno srce oddano. "Leto dni nazaj, v eni od zadnjih oddaj, sem povedala, da me moj sanjski moški čaka nekje zunaj in prav sem imela."

Prosili smo jo, ali nam lahko zaupa kaj več o svojem ljubezenskem življenju, a lepotička ostaja skrivnostna. "Priznam, da se je v zadnjem letu zgodilo veliko stvari. Sodelovanje v šovu Sanjski moški je imelo zame dosti globlji in večji pomen, kot si ga lahko zamislite. Za vsem skupaj stoji večji razlog. Težko je vse skupaj strniti v nekaj povedi in povedati celotno zgodbo. Nekako je šele sedaj prišel čas, ko sem začutila in sem pripravljena o vsem skupaj govoriti. Leto 2022 je zame zelo posebno. Prišli so trenutki in situacije, ko sem imela pomembne prelomnice. Trenutki, ko sem morala odločiti, ali bom šla naprej ali odnehala. Od nekdaj sem zelo vztrajna oseba, ki nikoli ne odneha, če ima cilj. Vsi delamo napake, vendar jih ne smemo obžalovati, ampak se moramo iz njih učiti. Ker sem delala na določenih stvareh, sem bila malo odsotna od vsega dogajanja. Končno pa lahko rečem, da sem nazaj. Stvari, o katerih, sem od nekdaj samo sanjala, so se v tem letu uresničile. Lahko rečem, da sem iz dna srca srečna in hvaležna. Zaljubljena sem v življenje in stvari, ki so se končno zgodile. Ali obstaja tudi oseba, v katero sem zaljubljena in mi je ukradla srce, pa ob tej priložnosti še ne bi želela razkriti," je povedala za Žurnal24.  

Svetlolaska se sedaj veseli 7. julija, ko praznuje svoj 33. rojstni dan. "Če v preteklosti nisem verjela, da je številka 7 srečna številka, sedaj z zagotovostjo lahko to potrdim. Toliko o vsem skupaj za sedaj. Obljubim pa, da vam v naslednjih dneh povem svojo zgodbo, ki je kar obsežna in se za njo skriva kar nekaj dela in pomembnih razpotij. Mislim, da boste presenečeni, vendar je čas, da spoznate pravo Nino, izveste prave razloge za mojo pot, o katerih si zaradi nestrnosti družbe nisem upala govoriti," je še dejala.

 

Komentarjev 10
  • jakec1575 23:30 05.julij 2022.

    Tale tip pa si rad nakoplje grmado problemov. Tud taki so. Ki iscejo.

  • Ender3 19:59 05.julij 2022.

    Ko enkrat greš v Poptv šov, potem imaš dobro podporo v rumenem tisku. Bedna komercijala, fujjj.

  • JJ66 11:04 05.julij 2022.

    Kaj nimate kaj drugega za pisati, koga to zanima?