Magazin > VIP
27666 ogledov

Znana Slovenka v dobrem letu zaročena kar dvakrat

Doroteja Knehtl Osebni arhiv
A tokrat pravi, da je tisto pravo.

Doroteja Knehtl, ki je v drugi sezoni šova Ljubezen po domače iskala sorodno dušo, kasneje pa pri šovu sodelovala kot komentatorka, je končno srečna tudi sama. Prejšnji teden, točno na 29. rojstni dan ji je srčni izbranec Drilon Gashi nataknil zaročni prstan. "Zgodilo se je pred družino, bilo je presenečenje, za katerega sploh nisem vedela. Imam zelo v redu partnerja, skrbi zame, tudi doma so ga lepo sprejeli in zdaj pa res lahko rečem, da sem srečna in upam, da si bom kmalu nadela poročno obleko," je za zurnal24.si povedala Doroteja, ki si poroke želi še letos, če bodo to dopuščale finance in njeno zdravstveno stanje: "V zadnjem času mi je zdravje povzročalo nekaj preglavic, a sedaj se počutim dobro in gledam pozitivno naprej." 

Za Dorotejo pa to naj ne bi bila prva zaroka, zaročni prstan naj bi ji nataknil že bivši izbranec in sicer jeseni 2021, a je Doroteja povedala, da tisto ni bilo zares in da se je njen takratni izbranec s to medijsko potezo želel le zaščititi.

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:04 06.marec 2023.

    Vauuu, ta je šla pa še malo dlje na jug. Očitno ima rada "prave" moške. Me zanima kaj se bo pisalo, ko bo ugotovila kakšni moški so ši_tarji.

  • PaPajapopi 15:57 06.marec 2023.

    V mojih mlajših letih sem bil jaz tedensko zaročen dvakrat, mogoče več, nisem štel. Sedaj tega ne smem več početi, ker bi mi moja ponoči nekaj odrezala.

  • JJ66 15:49 06.marec 2023.

    Neznana slovenka in sihtar

Sorodne novice