Magazin > VIP
9663 ogledov

Doroteja Knehtl (Ljubezen po domače): "Nikoli več v šov!"

Doroteja osebni arhiv
A vseeno televizijskim kameram še ni pomahala v slovo.

Po zaključku resničnostnega šova Ljubezen po domače je Doroteja Knehtl zaposlitev poiskala v vrtcu, saj jo je delo z otroki od nekdaj veselilo in osrečevalo. A pred časom je delo v vrtcu opustila ter se posvetila predvsem ličenju. Svoje znanje je nadgradila pri gospe Martini Švab ter pridobila tudi certifikat za ličenje, Pro artist 1. Čeprav je pojavljanje v medijih za nekaj časa opustila, smo jo lahko pred časom opazili na dogodku Pod klobuki, ki ga organizira revija Lady in se ga je udeležila s prijateljico Anjo Šlibar. "Anja je res simpatična punca in v veselje mi je bilo, da sva na dogodek šli skupaj. Tudi drugače se rada udeležim tovrstnih dogodkov. Saj tam sklenem nova poznanstva, sicer veliko ljudi že tako ali tako poznam."


Pred časom je bila tudi komentatorka resničnostnega šova z Alenko Brezovšek. Pa bi se ponovno odločila za vstop v resničnostni šov? "Ne, v šov ne bi šla več. Zaradi tega, ker mi ni bilo všeč, kako je vse skupaj izpadlo. Predvsem me je zmotilo to, na kakšen način sem bila prikazana," pove. 


In kaj pravi na to, da je javno večkrat poskusila osvojiti Sandija Kojića, ji ga je že uspelo osvojiti? "S Sandijem sva že vrsto let prijatelja preko družabnih omrežij, a žal se do sedaj še nisva v živo spoznala. Trenutno je na dopustu, a upam, da se ob priliki najine poti prekrižajo in se končno tudi v živo uspeva srečati in spoznati. Saj je ravno takrat, ko sem bila jaz v Ljubljani, Sandi odšel v Srbijo, ker je vstopil v resničnostni šov Zadruga."

Doroteja | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Pred kratkim je simpatična Doroteja, ki se kmalu seli v Ljubljano, dopustovala na hrvaški obali. A ob vprašanju, ali je morda na obali že spoznala sorodno dušo, ali je še vedno samska, se Doroteja le hudomušno nasmehne.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.