Magazin > VIP
59901 ogledov

Po 17 letih Marjetka z mlajšim, tako situacijo komentira Raay

MARAAYA Raay Music
Je mladi saksofonist zamajal njuno zvezo?

Raay in Marjetka Vovk sta tako glasbeno kot zasebno par že dolgih 17 let. Spoznala sta se na Akademiji za glasbo, kjer sta bila sošolca, iskrice pa so preskočile na brucovanju. Od takrat sta nerazdružljiva, pa čeprav je Marjetki te dni, ko so snemali spot za njuno novo pesem Dobr' gre, družbo delal postavni mladi saksofonist. Je bil Raay kaj ljubosumen?

"Ne, zasebno nikoli nisva imela težav s tem, da bi pogledovala za drugimi in si povsem zaupava. Imava pa to poklicno deformacijo, da oba rada pogledava za puncami in fanti ter komentirava, če ima nekdo dobro postavo oziroma tisti faktor x. Se pogovarjava o tem. Mladega saksofonista sva izbrala, ker je vizualna podoba spota pomembna, seveda pa lepa embalaža s prazno vsebino tudi ne pomeni nič," pravi Raay.

Maraaya tokrat predstavlja pozitivno skladbo in spot Dobr' gre, ki je paša tako za ušesa kot oči. "Vedno poskušava najti pozitivno stvar v vsaki situaciji, pa tudi če je še tako težka. Vedno si rečeva, da je pa že za nekaj 'dobr' in da se bo videlo čez čas. Na koncu je res tako! Verjameva, da nama življenje nameni ravno tisto lekcijo, ki jo potrebujeva. Včasih rabimo samo eno pesem, ki nam razpoloženje in dan obrne navzgor! Tako sva eno napisala zase in za vas. Naj nam to pomlad dvigne razpoloženje prav najina - Dobr' gre," pravi Marjetka. 

Komentarjev 9
  • ivo5 00:32 16.marec 2021.

    Ja, in? Kaj potem? Brezvezna reklama.

  • jakec1575 22:08 15.marec 2021.

    Kaj je naredila digitalizacija zvoka na format mp3 in digitalna industrija. Okus mladih je povsem unicen. Ta komad je dokaz. Raay sledi trendom. Marjetka zagotov zna peti veliko boljse, kot mora v tem sranju od komada. Dolgocasna progresija akordov, tech ...prikaži več zvok, stanjsan, vse medlo. bogi otroc, k imajo tako zheban okus za glasbo. In pop copy glasbeniki morajo to delat, da so sploh vidni. res ne zavidam tej generaciji 2000+ rojeni.

  • dubrovka 16:47 15.marec 2021.

    Marjetka tako zoprna, da je hudo. No in tudi Raay ni veliko boljsi

Sorodne novice