Magazin > VIP
109972 ogledov

Poročali so, da je našemu pevcu zgorel avto, v resnici se je zgodilo to

Domen Kumer Osebni arhiv
To se mu je pripetilo na avtocesti.

Da sta pevka Špela Grošelj in pevec Domen Kumer neločljiva prijatelja, že vemo. Temu pa vedno ni bilo tako. Da je med njima počilo, smo poročali v preteklosti. Takrat noben od njiju ni govoril o razlogih, se pa nista pogovarjala kar 8 mesecev. Ker imata skupaj nekaj duetov, sta takrat vseeno skupaj nastopala.

Tokrat je Špela na svojem Instagramu delila, da se je Domen znašel v zelo nevarni situaciji. Avto mu je na avtocesti namreč skoraj zgorel. Domen je po poročanju Slovenskih novic hitro in ustrezno odreagiral, vendar pa, kot je delila Špela, se je moral od avta posloviti. A temu ni bilo tako.

Za Žurnal24 je povedal, da se je dogodek zgodil pri počivališču Lopata pri Celju. “Iz avta se je začelo kaditi, hladilnik motorja mi je 'zakuhal' in takoj sem ustavil. Gasilci so mi povedali, da sem imel srečo, da se avto ni vžgal,” je povedal. Avto je odpeljal na popravilo. To pa ni prvič, da mu je kaj zagorelo. Med košnjo trave mu je namreč že zagorela kosilnica in porabil je kar dva gasilna aparata, da je preprečil najhuje. “Od teh dveh nesreč bom imel gasilni aparat tudi v avtu. Nesreča se pač lahko zgodi vsakemu človeku,” je dodal.

 | Avtor:

 

 

 

 

 

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Grof 15:49 16.avgust 2023.

    Samo da ni bilo v vozilu rdečega šala in črnih las