Magazin > VIP
63882 ogledov

Špela Grošelj s tem znanim Slovencem na bojni nogi

špela grošelj, tanja kocman Planet TV
Kljub hudem sporu, posel ne trpi.

Ni skrivnost, da sta bila nekoč najboljša prijatelja, danes pa sta na bojni nogi in to že od septembra. Naša pevca Špela Grošelj in Domen Kumer sta bila skoraj neločljiva prijatelja, njune dogodivščine pa sta s svojimi sledilci pogosto delila na Instagramu, zato je javnost hitro ugotovila, da je med njima počilo, ko na Špelovem profilu o Domnu ni bilo več sledu. Špela je spor sicer potrdila, a ni razkrila razlogov.

Pevca pa je te dni združil posel. Ker imata skupaj več kot tri duete, so si ju skupaj zaželeli na praznovanju štiridesetletnice. "Jaz sem profesionalka in na zasebnem nastopu sva nastopila že en dan po prepiru. Tudi tokrat je bilo na odru top, drugim ni treba vedeti, da kaj med nama ne štima. O razlogih za spor pa ne bom govorila," je povedala.

Prav tako o razlogih za spor molči tudi Domen. Potrdil je le, da se nista družila že osem mesecev. "Lepo je, da sva se dogovorila vsaj glede skupnega nastopa. Vprašanje je, kako bi bilo, če naju ne bi najeli za skupni nastop, tako pa sva bila primorana komunicirati,"  je za zurnal24.si povedal Domen, ki pravi, da je bil ta nastop tudi priložnost, da sta sedaj "v postopku reševanja nesporazumov". Očitno jih znata premostiti. "Nimam težav z egom, sem profesionalna in (tudi) varčna," je situacijo na Instagramu komentirala Špela. 

Špela Grošelj | Avtor: Youtube Youtube

 

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:24 19.maj 2022.

    Tudi prijatelji se kdaj sporečejo in zakaj bi bilo med estradniki drugače?

  • Pišmevuh 16:34 19.maj 2022.

    Pohvalil se je, da jo je poknil.

  • Ender3 15:57 19.maj 2022.

    Š.G si je zopet plačala rumeno publiciteto. Fujjjj.

Sorodne novice