Magazin > VIP
7113 ogledov

S tem posnetkom je Savina Atai dvignila veliko prahu, in to iz očitnih razlogov

savina atai Facebook
Je ali ni?

Savina Atai, ki smo jo pred leti spoznali kot simpatično komentatorko oddaje Gostilna išče šefa, bolj srečna očitno ne bi mogla biti. Odkar je poročena s svojim Garrettom, ji sreča sije iz vsake pore telesa, kar opažajo tudi njeni sledilci, ki jih naša lepotna gurujka ne razvaja le z napotki za bolj zdravo življenje in obrazno jogo, ampak tudi s posnetki in zgodbicami iz svojega zasebnega življenja.

Ob zadnji polni luni je sledilkam zaupala način, kako najbolje izkoristiti njen vpliv, delila pa je tudi romantični posnetek s svojim soprogom, ki je navdušil. V tem trenutku ga je všečkalo več kot 2,4 tisoč ljudi.

Tokrat se je par okopal v luninih žarkih, a bolj kot na luno so bili nekateri pozorni na Garrettovo roko, ki je počivala na Savininem trebuščku. Nekateri so se takoj vprašali, ali bo lepotica postala mamica. Na ta namigovanja Savina ni odgovorila, se je pa zahvalila sledilki, ki je obema čestitala ... Sumljivo ...

Prepričani smo, da bo Savina kmalu razkrila, ali se za oziroma pod to romantično gesto skriva kaj več ...

Spomnimo. Savina in Garrett sta se najprej poročila na Novi Zelandiji, nato pa še v Bohinju, kjer se je zgodilo nekaj nenavadnega. Gre morda res za pozdrav iz onostranstva?

Komentarjev 3
  • Ender3 11:08 02.oktober 2023.

    Kaj se ji je zgodil čudež al zgolj nesreča?..Komu je to mar...

  • wax 09:04 02.oktober 2023.

    T? Misliš T-virus in bo ratala zombi?

  • 4krogci 08:47 02.oktober 2023.

    al je mel mož T zravn....al le kaksen klient...verjetno prej to drugo. No pa mate zdej gradiva za 20 let vsaj!