Magazin > VIP
13417 ogledov

Schumacherjeva o zakonu: Skrbelo me je, da mu ne bom dovolj

Ralf, Cora Schumacher EPA
Bala se je drugih žensk.

Nemci lahko nekdanjo ženo dirkača Ralfa Schumacherja, Coro Schumacher, spremljajo v resničnostnem šovu Club der guten Laune, v katerem se znani borijo za 50 tisočakov.

Ločitev slavnih zakoncev je bila umazana in par si kar lep čas ni mogel pogledati v oči. V zadnjih letih pa sta se spet zbližala in postala prijatelja.

Cora je v šovu spregovorila o svoji zvezi s slavnim dirkačem. "Padla sem v ta cirkus, v Formulo 1. Tam je mrgolelo lepih žensk, zato me je vedno skrbelo, da Ralfu ne bom dovolj. Vsi so se spraševali: Kaj nosi, kaj dela? To me je dušilo. Danes bi namesto tega življenja izbrala normalno," je dejala 45-letnica, ki so jo ves čas primerjali s svakinjo Corinno Schumacher, ki je veljala za svetnico, medtem ko so vsi v njej videli razuzdanko. 

Tudi Cora se je ukvarjala z dirkanjem, a je morala ta šport po hudi nesreči leta 2019 opustiti. Ko se je spomnila na ta težek čas, so jo oblile solze. "Ko moraš takrat, ko potrebuješ pomoč, spoznati, da ti prijatelji ob strani stojijo le, ko sije sonce ..." je bila žalostna Cora. Ralf pa ji je stal ob strani. "Ko je res hudo, pomaga. Take ljudi potrebuješ," je povedala.

Ralf in Cora sta bila poročena 14 let in imata sina Davida, ki je šel po njunih dirkaških stopinjah. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.