Magazin > VIP
6059 ogledov

Selena Gomez se je sprla z žensko, ki ji je darovala ledvico

Francia Raisa, Selena Gomez Profimedia
Že devet mesecev ne govorita.

Igralka Francia Raisa je pred dvema letoma svoji prijateljici, pevki Seleni Gomez, ki ima avtoimunsko bolezen lupus, darovala ledvico. “Ne najdem besed, s katerimi bi se lahko zahvalila svoji prijateljici Francii Raisa. Žrtvovala se je in mi poklonila čudovito darilo - ledvico. Ljubim te,” se je 27-letna pevka 2017 javno zahvalila ženski, ki ji je rešila življenje. 

Odnos med dekletoma pa naj bi se sedaj ohladil. Radaronline poroča, da ne govorita že devet mesecev. 31-letnica je menda pokritizirala Selenin življenjski stil. Zdi se ji neodgovorno, da po tako težki operaciji pije alkohol. “Selena ji je zelo pomembna. Rada jo ima. Povedala ji je, da jo skrbi zanjo,” je dejal vir. Selena si njenih besed ni vzela k srcu, ampak je prijateljico izobčila iz svojega življenja. “Res si kdaj pa kdaj privošči nekaj kozarčkov alkohola, a ne vsak dan, pa tudi drog ne jemlje. Uživa v življenju,” je še dodal vir, ki tudi pravi, da se Gomezova ni želela več počutiti krivo, da je od prijateljice dobila ledvico. “Sita je bila občutka, da ji nekaj dolguje, ker je od nje dobila organ. To je bila Francijina odločitev. Selena ji ledvice ni ukradla.” 

Francia je lani povedala, da je bil čas po operaciji zelo težek. “Obe sva zboleli za depresijo,” je medijem povedala 31-letnica.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.