Magazin > VIP
329 ogledov

Srbi Kseniji Kranjec dali velik kompliment

ksenija kranjec Facebook
Srbi žalostni, da je Ksenija zapustila šov Parovi. Po komentarjih sodeč so jo zelo radi gledali.

Na spletni strani enega največjih srbskih rumenih medijev Kurir.rs so objavili članek z naslovom "Najlepše tekmovalke vseh sezon šova Parovi“, v katerega so vključili tudi prvo slovensko tekmovalko, Ksenijo Kranjec.

Opisali so jo kot lepotico, ki se je predstavila kot menedžerka enega od nočnih klubov v Avstriji. Dodali so, da je moške navduševala tako v slovenskem kot tudi srbskem šovu.

Ksenija, ki smo jo na naših malih zaslonih sicer spremljali v šovu Big Brother le dva tedna, je bila v šovu Parovi tri mesece, a se je pred nekaj dnevi vrnila domov, saj je pogrešala dom in prijatelje. Ker se je odločila, da bo prostovoljno zapustila šov, bo morala plačati kazen. Kako visoka je kazen, si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 2
  • ode 15:56 28.marec 2017.

    Njena usta spominjajo na ritno luknjo - po domače: ass hole

  • Majazmaja 12:55 28.marec 2017.

    'Opisali so jo kot lepotico, ki se je predstavila kot menedžerka enega od nočnih klubov v Avstriji.'Ja, odkar so ji popravili gnile zobe in ji namestili manjkajoče, res izgleda dobro (moje mnenje). Meneđerka v nočnem klubu v Avstriji? ...prikaži več A 'temu' se zdaj tako reče? :D Včasih so jim rekli pufmuti, ampak dvomim, da je napredovala tako daleč.