Magazin > VIP
104880 ogledov

Švarc Pipan proti SD, nekoč pa govorice, da "šmira" z najlepšim članom

Novice: "Po dveh letih vladanja z odloki je to nujno."Dominika Švarc Pipan Saša Despot predstavitev kandidata za ministra
Nekoč se je morala ukvarjati le z ljubezenskimi govoricami ...

Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je zadnje tedne na udaru zaradi spornega nakupa nove sodne palače, ko je bila še državna sekretarka pa so o njej krožile te ljubezenske govorice. Se še spomnite? Po javni izjavi o ločitvi, ki sta jo zakonca Nemec Osypenko leta 2018 dala za revijo Suzy, sta se zavila v molk. To pa ne pomeni, da so utihnile tudi špekulacije, ki so v javnost prišle že maja tistega leta. In sicer, da naj bi bila za razhod zakoncev kriva naklonjenost Matjaža Nemca dr. Dominiki Švarc Pipan, ki je njegova strankarska kolegica in takrat državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje, kot je poročal spletni portal Nova24TV. Verjetno ji te špekulacije niso bile prijetne, a so bile proti težavam, ki jih ima danes, skoraj zanemarljive. 

Nemec je bil glede ločitve vedno zadržan, a glede Dominike zelo jasen. "To je velika laž, vendar ločitve ne komentiram, saj sva se tako dogovorila z Iryno," je za Žurnal24 komentiral novembra 2018. Takrat nam je razkril, da so lažne informacije v javnost prišle že maja, v času volilne kampanje, zato je menil, da je šlo za politično deskriditacijo, katere žrtev je tudi tretja oseba. "Lahko bi si izbrali katerekoli iz stranke," je dodal. Je pa Nemec takrat še razkril, da je z Dominiko in njeno družino vseeno povezan, saj je bil ravno on tisti, ki jo je leta 2017 poročil. Matjaž namreč pozna njenega soproga. Marsikdo ne ve, da je poslanec tudi matični pooblaščenec, zato je na leto, na željo mladoporočencev, takrat sklenil okoli deset zakonskih zvez. 

Kako ljubeč zakon ima ministrica Švarc Pipan, pa je razkrila tudi fotografija iz leta 2022, na kateri je zaljubljeno zrla v moža.  45-letna ministrica vodi enega najbolj zahtevnih resorjev v državi, je mamica malčici, hkrati pa najde tudi čas, da se s soprogom odpravi na zmenek. Kapo dol! Leta 2022 so jo namreč ujeli, ko se je s soprogom udeležila otvoritve jubilejnega 70. Festivala Ljubljana. Kako "nora" je ministrica na svojega moža Matica, je razkrila že julija 2019, ko je ob njuni drugi obletnici poroke na Instagramu zapisala: "Zdi se kot trenutek, zdi se kot večnost. Doživela sva čarovnijo in veselje, nekajkrat pa sva bila tudi v peklu in nazaj. Življenje prinese, kar prinese in v prihodnosti bo, kar bo. A ne glede na vse, dvome sva prežvečila in izpljunila, se z njimi soočila in danes stojiva pokončno. Naredila sva po svoje. Vse najboljše za obletnico, moj Bou Bou za vedno."
 

Komentarjev 33
  • andrej084 20:11 02.februar 2024.

    Kje je denar? Zakaj je posrednica pobasala 1 Miljon € ??? Zakaj je tepka podpisala dodatek k pogodbi, ki naj bi urejal skrben pregled kvadrature in zapečatila posel? Kdo ji je to naročil? Zakaj se temu ni uprla? Sedaj, ko ...prikaži večo je vse prepozno, pa pametuje? Pa dajte no prosim, a je šele po 2 tednih zakapirala, pa še državna sekretarka je bila, ko je Katičeva bila ministrica za pravosodje. A takrat pa ni nič vedela o stranki? SD je hotel Katičevo, ona pa do Goloba, skupaj odpikala Katičevo.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:45 02.februar 2024.

    V tej godlji najbolj verjamem Pipanovi. Vsi ostali se jo hočejo takoj znebiti, da ne bi do interpelacijo izplavalo na površje preveč fekalij. Srečno in uspešno, gospa ministrica. Če bo drugače, bo pač to samo obračun z nekom na način, ...prikaži več ki ga "pošteni in pravoverni" dobro poznajo in obvladajo iz prejšnjih časov. Oni bodo vse to vehementno zanikali. Mi nevedni pa tudi nismo totalni butci!!!!

  • onxxx 14:04 02.februar 2024.

    Odpikala bo v kratkem iz stranke in službe vkljub blebetanju o telefonih in smsjih pri tem pa ji ne bo pomagal niti ljubljanski šerif,ki ima sedaj tako ali tako svoje probleme.

Sorodne novice