Magazin > VIP
28478 ogledov

Švarc Pipan: Ob ministrskem stolčku in malčici, ima še čas za zmenek z možem

Dominika Švarc Pipan Mediaspeed
Superherojka.

Njena malčica še ni stara dve leti, pa je političarka Dominika Švarc Pipan že prevzela mesto ministrice za pravosodje. Skoraj 44-letnica vodi enega najbolj zahtevnih resorjev v državi, je mamica malčici, hkrati pa najde tudi čas, da se s soprogom odpravi na zmenek. Kapo dol!

S soprogom se je namreč udeležila otvoritve jubilejnega 70. Festivala Ljubljana, fotografi pa so ju ujeli pri zaljubljenih pogledih. Kako nora je ministrica na svojega moža Matica, je razkrila že julija 2019, ko je ob njuni drugi obletnici poroke na Instagramu takrat zapisala: "Zdi se kot trenutek, zdi se kot večnost. Doživela sva čarovnijo in veselje, nekajkrat pa sva bila tudi v peklu in nazaj. Življenje prinese, kar prinese in v prihodnosti bo, kar bo. A ne glede na vse, dvome sva prežvečila in izpljunila, se z njimi soočila in danes stojiva pokončno. Naredila sva po svoje. Vse najboljše za obletnico, moj Bou Bou za vedno."

Par je leta 2017 poročil Dominikin strankarski kolega in osebni prijatelj, poslanec Matjaž Nemec

Komentarjev 14
  • jan631 15:43 24.junij 2022.

    Čez čas boste pa pisali, da se prekla ločuje. Mamica pri 44 letih.

  • peter3 10:08 24.junij 2022.

    Caplja se osnovnih manir ne pozna...

  • h4ck3r 08:37 24.junij 2022.

    Superherojka? Ja mame so superherojke...ampak v tem primeru, pa dvomim da najde čas še za svoje otroke. Ponavadi so pri karieristih le ti prve "žrtve", saj "varstvo" le teh pade na stare starše ali pa varuške. Niti pa ni pohvalno, ...prikaži več saj je gospa namesto da bi ta čas posvetila otroku, ki ga tako vidi manj kot ga je, se gre raje promocijo. Za resen namen zmenka s partnerjem, bi si drugače izbrala kakšno bolj intimno lokacijo. ;-)

Sorodne novice