Magazin > VIP
26849 ogledov

Foto: Za poslanske stolčke se tokrat bori en kup lepotic

Barbara Klajderič
1/8
Facebook
Če bodo izvoljene, bodo seje državnega zbora zagotovo veliko bolj gledane.

Pred vrati so parlamentarne volitve, stranke pa so svoje kandidate in kandidatke, med katerimi je tudi veliko privlačnih potencialnih poslank, že predstavile. Že dolga leta v parlamentu poslušamo in gledamo mično Evo Irgl, ki bo morda kmalu dobila konkurenco, in to ne le politično. Preverite v galeriji!

 
Komentarjev 13
 • rd2dmk2 23:25 17.april 2022.

  a veste kaj ekipa žurnala24, zdej ste pa prešli vse meje. res lepotice.. mal si oglejte posnetek stranke SD, cel kup dam je gor . res mali ducat, ena celo z brado in hlačami.. in same lepotice... samo pisuni žurnalski, ...prikaži več, omenili ste pa samo eno ime... ja lady in red je za omenit, vse ostale debeluhinje in možače pa kaj ?

 • Herkules 18:33 17.april 2022.

  Namesto investiranja v znanje, navedene sponzoruše investirajo v blond barvo! Kaj delajo v desnih strankah (SLS, SDS, ND, SNS, Resnica, Konkretno, itd.) s temi sponzorušami, nam je iz prve roke nazorno na posnetku povedal ostudni in zabiti Kangler s svojimi ...prikaži več še bolj zabitimi in nagnusnimi kmetavzarskimi pajdaši iz tolpe. Da povzamem, oni jih "potiskajo" oz. jebe.o in mislijo, da "potiskajo" oz. guzi.o Janšo! Za to ne rabiš peroksida na glavi, ampak plešo! Kangler rad guzi Janšo, ha, ha, ha, ...!

 • Avatar luckyss
  luckyss 13:58 17.april 2022.

  https://novice.svet24.si/clanek/novice/kultura/530ae1702aeb3/janez-jansa-ne-pozna-ustave

Sorodne novice