Magazin > VIP
49556 ogledov

Prvi intervju Eve Irgl in Davorja Božiča: "Zame je dar z neba"

Eva Irgl Planet TV
Po dvajsetih letih sta se končno našla.

Poslanka Eva Irgl in glasbenik Davor Božič, ki sta prijatelja že dvajset let, sta se pred leti spet našla in iz prijateljstva stkala ljubezensko zgodbo. Kot par sta danes za oddajo Jutro na Planetu dala prvi skupni intervju.

"Še največ se vidiva zjutraj, ko se vidiva, ker jaz sem tudi veliko na relaciji Vipavska dolina - Ljubljana. Takrat, ko pa sva skupaj, po navadi pojeva zajtrk, meni je to zelo pomembno. Dan vedno začnem z zajtrkom in dobro kavo. In takrat se tudi veliko pogovoriva, ker čez dan se praktično ne vidiva," je Eva povedala o njuni jutranji rutini in razkrila, kako rada preživljata dopuste: "Ne leživa na plažah, ne hodiva na takšne dopuste. Večinoma sva po kakšnih mestih in si ogledujeva znamenitosti. V tem res uživava. Oba imava rada arhitekturo in umetnost." Sodelujeta pa tudi v poslu, Eva je namreč spremljevalna pevka Davorjevega glasbenega projekta.

Razkrila sta še, da sta se zelo dobro spoznala, preden sta se zaljubila. "Najina ljubezen se ni zgodila iz tega, da bi se zaljubila, najina bližina se je nadaljevala v ljubezen. Spoznala sva se, preden sva se zaljubila. Zato je lažje.Temelj bližine je zato močnejši kot morebitna nesoglasja. Meni to daje varnost in stabilnost," je povedal Davor, ki Evo pozna že dvajset let, saj sta oba delala na TV Slovenija: "Bila sva zelo dobra prijatelja, a med nama takrat ni preskočila iskrica, sva se pa družila vsak dan."

Potem so se njune poti za nekaj časa razšle, dokler se nista pred štirimi leti naključno srečala pred Maximarketom. "Zame je bilo to srečanje dar iz neba," je povedala Eva. Takrat sta oba prebolevala srčni bolečini in se več kot leto dni le tolažila. Eva je še dodala, da je zaradi Davorja postala drugačna oseba, da stvari več ne jemlje tako resno in ne razmišlja le z glavo, ampak si pusti stvari tudi občutiti. "Znava sobivati," sta še dodala. 

Komentarjev 13
  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 05:36 25.marec 2022.

    Super sta. Kot naša najlepša dežela, ki je iz dneva v dan lepša

  • gilgant 21:33 24.marec 2022.

    riblja čorba--mrtvo pijana--šubara na glavi--tri prste u zrak--cajt ko jo je štelu "čefur" iz zaklonišče prepeva----dar z neba,a možek to ve?

  • Avatar Antikrist
    Antikrist 17:57 24.marec 2022.

    Komaj čakam, da bomo Janševo prvo putano ostrigli na balin.

Sorodne novice