Magazin > VIP
9526 ogledov

Eva Irgl namiguje na poroko!

Eva Irgl Saša Despot
Jo to poletje čaka nova prelomnica?

Ravno tako kot njeno politično udejstvovanje, številne zanima tudi ljubezensko življenje lepe poslanke Eve Irgl. Na zadnje se je govorilo, da se je zapletla z voditeljem, pevcem in plesalcem Davorjem Božičem, s katerim se sicer poznata že vrsto let. Da se res veliko družita, je večkrat pokazala tudi na Instagramu, govorice pa je še podžgala Davorjeva slavna sestra, nekdanja pevka Pika Božič.

Ko je Eva lansko leto Davorju voščila s temi besedami: "Po več kot desetih letih sva se znova srečala pred vhodom v garažo Maximarketa. Tako sva se razveselila drug drugega, da verjameva, da je bilo to najino srečanje pravi dar. Vse najboljše," je Pika pod objavo namreč zapisala: "Še dobro je Kupid dober lokostrelec. Vajino srecanje po vec kot desetih letih je namrec tudi zame pravi dar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Sedaj pa Eva že omenja poroko. Na Twitterju je namreč zahvalila za prelep šopek in morda nekaj namignila ... "Draga Bizjak Selma, hvala za čudovit šopek. Lahko bi bil tudi poročni," je zapisala poslanka in dodala simbolni pomežik. Ali to pomeni, da bodo za Irglovo pri 44-ih prvič zvonili poročni zvonovi? 

Eva Irgl | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 2
  • Avatar crusader666
    crusader666 09:10 10.junij 2021.

    Preden se poroči, naj jo domobranski ranocelniki sterilizirajo, da ne bo kotila mladičev zastrupljenih z prirojeno fašistično ideologijo?

  • leonardo 07:07 10.junij 2021.

    No, nič ne rečem, kar čedna ženska ampak dec ne bo imel prijetnega življenja, razen če je tudi sam v isti stranki. Nekaj ne more biti v redu z njo, če je ob svojem vodnji zdržala celo malo življenje. Sicer ...prikaži več pa ji želim veliko sreče.

Sorodne novice