Magazin > VIP
49832 ogledov

Foto: Eva Irgl pokazala sestro dvojčico

Eva Irgl Saša Despot

Poslanka Eva Irgl je ob svetovnem dnevu nedonošenčkov na Instagramu razkrila, da sta se s sestro dvojčico rodili kar dva meseca prezgodaj.  "Včeraj je bil svetovni dan nedonošenčkov. Tudi midve s sestro Lejlo sva bili rojeni prezgodaj, pri sedmih mesecih, jaz sedem minut za njo. Več kot dva meseca sva preživeli v inkubatorju v kliničnem centru v Ljubljani, kjer so po besedah najine mame za naju zelo lepo skrbeli. Hvala vsem, ki ste takrat skrbeli za naju in hvala vsem, ki tudi danes skrbite za vse prezgodaj rojene otroke, ki potrebujejo veliko dodatne pomoči, da preživijo in zaživijo," je zapisala Irglova in zraven objavila dve fotografiji s sestro Lejlo. 

Eva Irgl | Avtor: Instagram Instagram

Lejla je magistra splošnega jezikoslovja in profesorica teologije, na teološki fakulteti pa je študirala tudi Eva. Leta 2014 je dala intervju za Svet 24 in povedala, da je tudi sama članica stranke SDS, zaposlena pa je kot šolska knjižničarka. Poleg službe, v župniji poučuje še verouk, njena velika ljubezen pa je petje. Nekdaj v zboru, danes pa kot solistka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Komentarjev 9
 • tempsylfi 20:28 26.november 2020.

  www︎.︎Wisham︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

 • Zikollino 04:49 25.november 2020.

  Nedonočena goatface (kozji obraz) bogoljubka ... ne more biti bolj sexy ...

 • Avatar stoychi
  stoychi 21:34 24.november 2020.

  bivši duhovnik mi je rekel; kar se očetovstva otrok tiče še posebej v manjših krajih je pač tako; eni so farški, drugi pa partijski ;)