Magazin > VIP
10489 ogledov

Eva Irgl: To lepa poslanka počne, ko sezuje visoke pete

Eva Irgl in Andrej Šircelj na prvi seji 8. Državnega zbora Republike Slovenije Anže Petkovšek Prva redna seja DZ z nagovorom predsednika republike Boruta Pahorja, na kateri so imenovali mandatno-volilno komisijo DZ.
Razkrila zasebne trenutke.

Ena naših najlepših poslank Eva Irgl je znana tudi po tem, da je v parlamentu vedno urejena kot iz škatlice. Popolna pričeska in visoke pete so njen zaščitni znak, kaj počne, ko visoke pete sezuje, pa rada razkrije na družbenih omrežjih. V zasebnem življenju Irglova očitno obožuje naravo in živali, zato se pogosto preobuje v športne copate in skoči v gozd, na kakšen hrib ali ob morje. Takih fotografij je v zadnjem času objavila kar nekaj, zato se ne čudimo, da ima od vseh teh aktivnostih na prostem tako čudovito postavo.

Slovenija 24.10.2013 Eva Irgl, nadaljevanje redne seje DZ, na kateri so med drug Magazin Eva Irgl vas bo v tej obleki povsem prevzela!

Še vedno pa ostaja precej skrivnostna glede svojega ljubezenskega življenja. Le kdo stoji za objektivom in ovekoveči prizore iz poslankinega zasebnega življenja? So to prijatelji ali je med njimi tudi kakšen bolj poseben prijatelj? Znano je, da se je Eva leta 2012 zaljubila v svojega učitelja angleščine Luko Ličarja, a skupne fotografije ni objavila že od avgusta 2017. Oktobra lani je z eno izmed fotografij na Instagramu namignila, da svojega Romea še čaka. Verjamemo, da jih v vrsti za postavno in uspešno poslanko ni malo ... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotosinteza ...😉 #nature #sun #relax

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedeljsko bistrenje srca... 😊☀😊 #weekendmood #weekend #sunday #sunny #weekendvibes #photooftheday #relax

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takole zakamuflirana krepim telo in duha. 😊 #relax #newenergy #freetime #nature

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me je skoraj izrinil iz kadra. 😉

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl) on

Komentarjev 8
  • kapibara1 17:26 11.maj 2019.

    Eva, tole ti rečem: "Nedaj se Ines " !!!

  • mirror 13:56 11.maj 2019.

    Sama fovšija vas je....

  • borut08 13:55 11.maj 2019.

    Za lepo fasado pokvarjena dusa!

Sorodne novice