Magazin > VIP
11352 ogledov

Je Eva Irgl v tem videu razkrila svojo ljubezen?

Eva Irgl Instagram
Partner ali ne, ta moški jo očitno zna nasmejati ...

"Moram priznati, da me zelo zebe v usta in jih komaj premikam, zato sem spila en aperol spritz, ki je točno take barve kot sončni zahod, ki ga zdaj gledate," je Eva Irgl nasmejano povedala v videu, ki ga je posnela ob morju in ga kot novoletno voščilo objavila na Instagramu, moški glas v ozadju pa je dogajanje komentiral: "No, to pa je bilo spontano." Je vedno nasmejana poslanka s tem razkrila, da ima v življenju novega izbranca, ki jo spravlja v tako dobro voljo? Irglova sicer že nekaj časa ni objavila nobenega moškega spremljevalca, razen kolegov in prijateljev, pogosto pa jo na izletih spremlja tudi dobri prijatelj in nekdanji televizijec Davor Božič.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No, to je bilo pa spontano. 😉 Srečno in veselo v 2020. 🥂🍾🥂 #happynewyear2020 #2020

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl) on

Nazadnje je Eva kot svojega fanta predstavila postavnega Luka Ličarja. Leta 2012 je, po tem, ko je bila kar nekaj let samska, priznala, da se je do ušes zaljubila v svojega učitelja angleščine Luka, ki ga je spoznala na konverzaciji tujega jezika v okviru državnega zbora. Irglova svojega partnerja ni mogla prehvaliti, njena poslanska kolegica pa je takrat pripomnila, da jo tako srečne še ni videla. Dolgolasega radijca in anglista ter lepo poslanko je med drugim družila tudi ljubezen do metal glasbe. 

Da Luka in Eva nista več skupaj, pa je poslanka prvič namignila konec leta 2018, ko je objavila pomenljivo fotografijo.  "Čakajoč Romea … upam, da pride prej kot Godot," je takrat šaljivo uporabila naslov iz romana Samuela Becketta, kjer je Godot prispodoba za večno čakanje in utapljanje v človeškem brezupu, zraven pa pripela seksi fotografijo, na kateri se v domači Vipavi sklanja čez kamnit balkon. 

Komentarjev 3
  • midos 17:29 02.januar 2020.

    ......fant bejš stran od tega babjega hudiča....!!!

  • janez60 12:04 02.januar 2020.

    To je komunajzarski mladinec kosovsk idoktor

  • tomaz 10:23 02.januar 2020.

    No verjetno nas ni veliko, k bi nas to zanimalo, vendar kdorkoli je, ga je nasrkal pri takem karakterju...

Sorodne novice