Magazin > VIP
19488 ogledov

Partner poslanke Eve Igrl se je vrgel v eksotične vode

Eva Irgl Anže Petkovšek Eva Irgl
Zelo pomirjujoče ...

Nekdanji televizijski voditelj, plesalec in glasbenik Davor Božič, ki je bil z oddajo Pod Klobukom nekoč prvi obraz otroškega programa TV Slovenija, se je vrnil v glasbene vode. Z glasbenikom Leejem Harrisom sta izdala album I am Peace, za skladbo Remember Your Magic pa tudi videospot. Ukvarjate se s tako imenovano zdravilno glasbo.

"Ta album smo ustvarili, da vam prinese nekaj miru, veselja in pomiritve. Zbirka združuje vse pesmi, ki so bile prvotno predstavljene na naših albumih Transsmision Volumes 1 in 2. I am Peace vam omogoča, da se potopite v pesmi in glasbo, vse uglašeno na zdravilno frekvenco 528 Hz. Dodali smo nekaj novih instrumentov in nežno remiksirali skladbe, pri čemer smo pazili, da ohranimo občutek izvirnih pesmi, hkrati pa dodamo nekaj novih plasti zvoka in frekvence," piše pod opisom skladbe.

Davor pa je pomirjen tudi v zasebnem življenju, svojo ljubezensko srečo je našel v dolgoletni prijateljici, poslanki Evi Irgl, ki ima za svojega izbranca le lepe besede. Nedavno mu je na Instagramu namenila prelep zapis, v katerem je med drugim povedala, kako ji je z njim, ker oba izhajata iz medijskih vod, v veliko pogledih zdaj veliko lažje. Da jo je naučil večje sproščenosti, saj zna polno živeti v sedanjem trenutku in spoštuje ter ceni tudi njeno delo. Celoten zapis si lahko preberete spodaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Komentarjev 8
  • Avatar Dammliona
    Dammliona 00:09 22.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • jure220 21:02 21.januar 2022.

    Če je tako težko v politiki pa naj gre za minimalna v proizvodnjo delat.

  • Ender3 12:04 21.januar 2022.

    So tudi taki, ki so z gimnazijsko maturantko zadovoljni..😃

Sorodne novice