Slovenija
30867 ogledov

Tako je Eva Irgl komentirala "grožnjo" s pregledom mednožja

Eva Irgl Saša Despot
"Neprimerno, vulgarno, žaljivo."

Nekdanji župan Občine Tržič in nekdanji poslanec Slovenske demokratske stranke Pavel Rupar je na Facebooku objavil žaljiv zapis, v katerem je o Tanji Fajon dejal, da morda tudi ona "čaka na pregled mednožja", saj da ima očitno "zelo razgreto sceno po vseh teh letih". Ob tem je delil fotografijo Fajonove s soočenja na Pop TV - leva je sicer očitno ponarejena - ter celo povezavo do članka, v katerem je opisan podoben incident, ki ga je zakuhal Rupar. 

Tanja Fajon in Pavel Rupar | Avtor: Facebook Facebook
Spomnimo, Rupar je namreč kot poslanec že govoril o "pregledih" mednožja, tega je predlagal poslankama Majdi Širca in Majdi Potrata. 

Ko so poslanke SDS v satirični prilogi Večera Toti list pobarali, kaj menijo o Ruparjevi izjavi, se je med drugimi oglasila Eva Irgl. "Neprimerno, vulgarno, žaljivo. Politično in kakršnokoli drugo nestrinjanje se da izraziti tudi tako, da ohraniš svoje in dostojanstvo drugega," je jasno povedala, kaj si misli.

"Tole stanje za govornico celo uro je mučno, se zlasti za ženske v visokih petah. Res ne vem, zakaj v studiih ne morejo priskrbeti visokih stolčkov," pa je razlog za premikanje nog pojasnila poslanka Mojca Škrinjar in dodala, da vulgarni komentarji "več povedo o govorcu samem kot o osebi, ki so ji namenjeni".

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 7
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 11:18 02.april 2022.

    Koliko bi hotela irglova odpravnine za odstop iz politike?

  • Avatar luckyss
    luckyss 06:57 02.april 2022.

    Se vidi, da ima Irglova edina v stranki IQ nad 100...

  • Gandi123 19:44 01.april 2022.

    Priznam, da sem pozitivno presenečen nad komentarjem Eve Irgl. Dvignila se je nad nivo SDS komentiranja in odkomentirala dostojno!👍