Magazin > VIP
50250 ogledov

Video: V javnosti Intimni posnetki naše lepe političarke!

Dominika Švarc Pipan
Kaj pravite, je to za visoko političarko primerno?

Dominika Švarc Pipan, državna sekretarka na Ministrstvu za pravosodje, je pred kratkim na svojem Instagram profilu delila video, ki prikazuje intimne trenutke z možem. Par je namreč praznoval drugo obletnico poroke. 

"Zdi se kot trenutek, zdi se kot večnost. Doživela sva čarovnijo in veselje, nekajkrat pa sva bila tudi v peklu in nazaj. Življenje prinese, kar prinese in v prihodnosti bo, kar bo. A ne glede na vse, dvome sva prežvečila in izpljunila, se z njimi soočila in danes stojiva pokončno. Naredila sva po svoje. Vse najboljše za obletnico, moj Bou Bou za vedno," je 41-letnica zapisala ob romantičnem videu.

Naj spomnimo, da so nekateri mediji lansko leto, ko sta se ločila Dominikin strankarski kolega Matjaž Nemec in Iryna Osypenko, za razhod krivili prav njo, a je Nemec za Žurnal24 takrat pojasnil, da to ne drži, saj je tako z Dominiko kot z njenim soprogom izredno dober prijatelj in da ju je med drugim tudi poročil.

Komentarjev 6
  • Avatar Minovak
    Minovak 16:04 19.julij 2019.

    Naše lepe političarke...? Dajte no, ne pretiravat, kot ponavadi, ko sem šel samo do trgovine, ki je blizu, sem videl najmanj 5 boljših in s to propagando ne bo nič lepša.

  • bojan36 14:04 19.julij 2019.

    putana

  • sam50 13:17 19.julij 2019.

    Kaj boljšega od Nemca bi si pa v trojčku ja lahko privoščila....

Sorodne novice