Magazin > VIP
10633 ogledov

Ta igralka ljubi moškega, ki ga ženske sovražijo

Alexandra Vino Instagram
Le kaj vidi na njem?

harvey weinstein | Avtor: Profimedia Profimedia
Nekdanji filmski producent Harvey Weinstein zaradi spolnega napada na dve ženski od marca sedi v zaporu. Neprimernega vedenja ga je sicer obtožilo več kot 80 žensk, sodili pa so mu le za dva primera. Obsojen je bil na 23 let zapora.

Njegova žena ga je po izbruhu škandala zapustila, a Weinstein, ki kazen prestaja v zvezdni državi New York, je menda spet našel ljubezen. Pretekli teden naj bi ga tam obiskala igralka Alexandra Vino in ostala več ur. "Zaradi pandemije se nista smela objeti ali dotikati in oba sta nosila masko, a sedela sta blizu drug drugemu. Če  zaradi korone ne bi veljale omejitve, bi se zagotovo držala za roke,“ je obisk opisal vir, ki tudi pravi, da je moral Weinstein med obiskom večkrat na stranišče, se pa menda počuti bolje kot pred nekaj tedni, ko so se mediji razpisali o njegovem slabem zdravstvenem stanju.

30-letnica je v filmski industriji znan obraz. Med drugim je nase opozorila v filmu Spenser Confidential z Markom Wahlbergom in tudi s hitom Paul, Apostle of Christ z Olivierjem Martinezom.

O njuni zvezi se je prvič začelo govoriti lani, ko je lahko Weinstein po plačilu varščine zapor zapustil. Takrat so ju videli v New Yorku, kjer naj bi se na ulici poljubljala. "Zdi se, da Harveyja vsi sovražijo. Ne razumejo, da v resnici ne sovražijo njega. Povedali so jim, kaj morajo čutiti. On je grešni kozel gibanja #Metoo. Uničili so mu življenje. Žrtvovali so ga,“ je Alexandra pred časom povedala nekemu časniku. Oglasila se je tudi po razglasitvi sodbe. "Morilce so obsojali na 23 let zapora, ne pa oseb, ki so zagrešile isto kot on.“

Komentarjev 3
  • Naklonsky 13:26 12.december 2020.

    Tudi Julija z odrezano taco ljubi, ljubi, ljubi

  • Snežinko 10:48 11.december 2020.

    Hahaha... sem s stola padel od smeha. Ona ljubi njegov denar. Ve, da ne bo preživel 23 let v zaporu, posebej, ker je "slabega zdravja". Bo šel hitro dva metra nižje...