Magazin > VIP
36889 ogledov

Angelca Likovič razložila svojo šokantno izjavo

Angelca Likovič Ana Fetih
Kakšno je vaše mnenje - je šla predaleč?

Nekdanja kandidatka za predsednico države, nekdanja ravnateljica in komentatorka resničnostnih šovov, Angelca Likovič, je na Facebooku zapisala: “Dobila je to, kar si je zaslužila.”

S tem zapisom je komentirala napad na sodnico Danielo Ružič, ki naj bi jo po zadnjih izsledkih pretepel njen partner. Preiskava še poteka.

Ogorčenje na zapis Likovičeve je bilo veliko. Oglasila se je tudi voditeljica Jelena Aščić, ki je na Twitterju zapisala: "Dežurni dušebrižniki: Ob napadu medvedke na ženico: Postreliti zveri! Človek na prvem mestu. Ob brutalnem napadu moškega na žensko: Dobila je, kar je iskala!”

Likovičeva je za Slovenske novice razložila, zakaj tako misli. "V partnerskih in zakonskih odnosih je glavna vrednota zvestoba in zaupanje. Če želijo skakati čez plot, pa naj se prej dogovorijo, da ne bo prišlo do nezaželenih posledic. Ljudje mnogo premalo razmišljajo o posledicah skakanja čez plot. Če je bila v tem primeru vzrok tej tragediji sodnica, se vprašam, zakaj bo najverjetneje kaznovan samo storilec," jim je odgovorila in poudarila, da sicer zavrača vsako obliko nasilja. 

Komentarjev 38
  • bojc07 14:07 03.julij 2019.

    Ji možgani ne delujejo več pravilno. Potrebno resetiranje ki, če ni oprema že preveč zastarela.

  • yakuba 20:24 27.junij 2019.

    Ni skakala čez plot, ampak je jasno povedala,da odhaja od njega. Anželina, to je razlika. Zvestoba ,oh, o tem govori. Je svojega kdaj preverila, da on skače čez ne bi bilo nič čudnega.

  • jezero 18:20 27.junij 2019.

    Ali ni bila ona učiteljica Janeza Janše?