Magazin > VIP
64 ogledov

Tamara Ecclestone rodila

tamara ecclestone Instagram
Tamara Ecclestone je v ponedeljek postala mamica.

Hčerka slavnega Bernieja Ecclestona je rodila hčerko, ki sta jo z možem Jayem Rutlandom poimenovala Sophia. Prve fotografije svoje družinice je lepotica objavila na Instagramu. "Dobrodošla na svetu, Sophia, najina prelepa deklica, ki si se rodila včeraj in ob rojstvu tehtala tri kilograme. Še nikoli nisva bila tako ponosna, še nikoli nisva čutila tolikšne ljubezni,“ je ob fotografiji zapisala presrečna mamica.

Tamarina sestra Petra je marca priredila zabavo za otroka. Tamara je bila nad njo navdušena. "Vse je bilo v rožnatem in popolno. Sedeli smo na belih in rožnatih kavčih, barman nam je pripravljal rožnate koktajle, imeli smo štirinadstropno torto, povabljencem smo pokazali moje fotografije iz otroštva. Petra je mislila na vse – na palačinke s čokolado, na kolačke in sladkarije, na katerih je pisalo "deklica"," je izdala Tamara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.