Magazin > VIP
51333 ogledov

Tanja Ribič le razkrila resnico o Bradu in Angelini, ki ju osebno pozna

brad pitt, angelina jolie Profimedia
Iskreno o zvezdniških prijateljih ...

Sinoči je v kulinaričnem šovu Riba, raca, rak kuhala naša vrhunska igralka Tanja Ribič, ki je gostom, pevkama Alyi in Tinkari Kovač, igralcu Nešu in spolni terapevtki Špeli Gornik, kuhala "divjo hrano". To so sestavine, ki rastejo na travnikih in v gozdu. Prav posebej se je razveselila dejstva, da bo celi Sloveniji predstavila čudežno gobo bradovec, ki navduši celo mesojedce!

A Tanja ni navdušila le s svojo naravno hrano, temveč tudi z zgodbami o Hollywoodu, ki ga je spoznala od blizu. Nekoč se je namreč udeležila Oskarjev in s soprogom, režiserjem in igralcem Đurom, sta imela priložnost, da bi tam tudi ostala, pa sta se vseeno vrnila domov in končala s snemanjem filma Traktor, ljubezen in rock'n'roll.

Tanja je prepričana, da v življenju šteje več kot slava in bogastvo, izredno ceni naravo, ki jo imamo v Sloveniji, in svojo družino. O Hollywoodu je povedala, da je od blizu vse le kulisa, polna povsem običajnih ljudi in da imajo tudi največje zvezde nekoga nad sabo. Čeprav nekdanja zakonca Angelina Jolie in Brad Pitt veljata za njena znanca, je tokrat iskreno povedala, da sta bila ob mega producentu celo onadva vsa "sladka" in ponižna. 

Riba, raca, rak | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 7
  • Grof 14:05 10.junij 2023.

    S staro kahlo sta svetovna glumca Ribička in kompani afne guncala s privezovanjem kahle pred tankanjem goriva v Izolskem mandraču, da padeš na rit, ko vidiš viseče joške v mini kopalkah, za posrat, ….

  • Ender3 12:39 10.junij 2023.

    Bilo kuda Ribička svuda. Še vedno rada plačuje samopromocije.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 10:52 10.junij 2023.

    Đuro Pitt & Tanja Jolie + Brad Đurić & Angelina Ribič = slovenaćki rieliti svinger šou

Sorodne novice