Magazin > VIP
11463 ogledov

Tanja Ribič se je odzvala: To ni res

Tanja Ribič mediaspeed
V tem raju je počitnikovala Tanja Ribič.

"Kadar koli kam odpotujem, se oziram v glavnem po živalski družbi. Tokrat mi je uspelo najti zelo zabavno in nabrito druščino!“ je naša igralka Tanja Ribič zapisala ob videu z majhno opico, ki jo je imela priložnost malce pobližje spoznati na nedavnih počitnicah v Južni Afriki. 

Kadar koli kam odpotujem, se oziram v glavnem po živalski družbi. Tokrat mi je uspelo najti zelo zabavno in nabrito druščino!🐒❤️

Posted by Tanja Ribic on Saturday, December 28, 2019

Igralka je tam več kot uživala, tudi v vodi, čeprav, tako pravi, so ji doma zabičali, naj ne gre v morje, saj tam mrgoli morskih psov. Tanja jih ni ubogala in skočila v deset stopinj mrzlo vodo ter posnela krasen video, na katerega je zelo ponosna.

"Tale muca je najhitrejše bitje na svetu. V Cape Townu se borijo, da bi se obdržala ta vrsta. Nevedni kmetje jih iztrebljajo, dobrodelna društva pa zbirajo sredstva, da kmetom nabavijo pse, ki so učinkoviti čuvaji in vse živali ostanejo žive. No, dokler ovc ne poje, seveda, človek ...“ pa je zapisala ob fotografiji z gepardom. V medijih se je že večkrat pisalo, da v nekaterih državah, menda na Tajskem, tigre in leve omamljajo, da bi jih turisti lahko božali, na kar se je spomnila tudi Tanjina Facebook prijateljica. "Žal je ta mucek zaradi tega, da se ga boža, zelo omamljen,“ je zapisala. Tanja ji je odgovorila in razložila, da je skrb v tem primeru odveč: "To ni res. Veliko priprav in nadzora ter pravil, kako se ga sme dotakniti. Predvsem je sit.“

Glede na to, da je igralka velika ljubiteljica živali, ki se zanje tudi javno zavzema, verjamemo, da se je dobro pozanimala, kaj počno z živalmi, preden jih je obiskala.

Komentarjev 3
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:29 14.januar 2020.

    Ne vem zakaj išče družbo opic sej ma Gjurota?

  • zvezdnik1 09:14 14.januar 2020.

    neverjetno, vseskozi se ponavljajo ene in iste osebe, danes ribička, jutri kuljajka, potem furlan z mamo mišo, itd! resnih zanimivih tem oz novinarskega raziskovanja pa ogromno, seveda neraziskanega!

  • sam50 08:20 14.januar 2020.

    Morda pa sta oba....