Magazin > VIP
7344 ogledov

Tejo Jugovic obtožili, da prodaja lažno upanje

teja perjet, jani jugovic joonglaa
Priljubljena spletna vplivnica je spregovorila o zelo občutljivi temi in se branila nekaterih obtožb…

Teja Jugovic, ki jo njeni sledilci poznajo pod vzdevkom Cool mamacitaa, se je na Instagramu razgovorila o nedavnih obtožbah in njeni izkušnji z neplodnostjo. Tejo so nekateri sledilci namreč obtožili, da prodaja majice z vilinskimi simboli in s tem ženskam, ki ne morejo zanositi, daje lažno upanje. 

"Če nimate kaj pozitivnega za napisat, zadržite to zase in živite v veri, da vas bo zdravnik rešil, ko ga boste rabili in je to to. /.../ Jaz sem zagotovo poslala sto majčk in najlepše je, ko dobim nazaj vaša sporočila, Teja, hvala, jaz sem videla plusek," je povedala in dodala, da ji slike ultrazvokov pošiljajo celo punce, ki niso mogle zanositi sedem, osem let. Poudarila je, da je vse majčke in tudi zapestnice ženskam poslala brezplačno in na svoje poštne stroške. 

Iskreno pa je spregovorila tudi o svoji izkušnji z zanositvijo in poudarila, da je sama živi primer, pri katerem medicinske metode niso delovale, ko je spoznala svojega sanjskega moškega (Janija Jugovica, Cool fotra op. a.), pa je po naravni poti dobila dva otroka. Priznala je, da je z bivšim partnerjem šla skozi kar šest umetnih oploditev in poskusila številne alternativne metode, a vse neuspešno. "Veliko je bilo kreganja, odmikanja, zapiranja, ne pogovarjanja. Pri meni je partnerski odnos trpel," je o nekdanji zvezi in neuspelih poskusih z umetno oploditvijo povedala Teja.

Vse pa se je spremenilo, ko je spoznala Janija in z njim tudi odprla posel, ki jo je veselil. Pravi, da še danes z veliko vnemo dela stvari, ki jo držijo gor in ki jih dejansko živi. "Jezna sem, da nekdo, ki sploh ni mama ali pa je s tako lahkoto postala mama, trdi, da če ti ginekolog ne more pomagati, ti pa nič ne pomaga," je še zaključila Teja, ki s svojimi iskrenimi priznani marsikateri sledilki pomaga  iz težkih časov. 

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

Komentarjev 4
  • munja 16:01 21.avgust 2020.

    Priljubljena spletna vplivnica, kje ste pa to pobrali? Samopromocija in nič drugega. O kakšnem znanju česa, pa nič in še enkrat nič!!!

  • Ender3 11:25 21.avgust 2020.

    S temi osbki se ni vredno ukvarjat in prebirat.

  • Snežinko 09:31 21.avgust 2020.

    Da bi pa pomislila, da mogoče prejšni “fotr” ni bil ploden? Ne, to pa ne, ane...???

Sorodne novice